کومدون چیست و چگونه می توان آن را درمان کرد؟

دسته بندی ها : مقالات

اگر پوست چربی دارید، بیش‌از‌حد معمول لبنیات، چربی و قند مصرف کنید،‌ شاید برآمدگی‌های کوچکی به رنگ سفید روی پوست صورتتان مشاهده کرده‌ باشید. به‌وجود آمدن این قبیل جوش‌ها ارتباط مستقیمی با رطوبت بالای هوا و محیط و بالا رفتن سن هم دارد. به این برآمدگی‌ها در اصطلاح کومدون می‌گویند که انواع مختلفی همچون کومدون‌های باز و بسته دارد. در این مقاله به‌طورکامل خواهیم گفت که کومدون چیست و برای درمان کومدون های زیر پوستی چه کارهایی می‌توان انجام داد. بعد از مطالعه این مقاله می‌توانید سریع‌ترین، کم‌عارضه‌ترین و ماندگارترین روش درمان برای از بین بردن کومدون را انتخاب کنید.

بررسی روش‌های درمان کومدون های زیر پوستی

بررسی اصطلاح کومدون؛‌ جوش‌های سفت زیرپوستی به رنگ سفید یا سیاه

جوش‌ها انواع و نام‌های مختلفی دارند. در پاسخ به سوال «کومدون چیست» نیز باید گفت که کومدون‌‌ها(Comedone) نوعی از جوش‌های کوچک و سفت هستند که در لایه بالایی پوست پدیدار می‌شوند. این جوش‌ها به‌دلیل انسداد منافذ چربی پوست (غدد سبوم) و ظاهر شدن آن‌ها در سطح پوست به وجود می‌آیند. کومدون‌ها به دو دسته اصلی کومدون باز (جوش‌های سر سیاه) و کومدون بسته (جوش‌های سر سفید چرکی) تقسیم می‌شوند.

صدمه دیدن فولیکول‌های مو بر اثر کندن موها، شست‌و‌شوی شدید پوست، پمادهای روغنی و بعضی مواد رنگی موجود در لوازم آرایشی،‌ قرار گرفتن بیش‌از‌حد در معرض نور خورشید،‌ رژیم غذایی نامناسب و رطوبت بالای هوا از مهم‌ترین دلایل به‌وجود آمدن کومدون‌ها هستند. افراد معمولا با بالا رفتن سن به این اختلال پوستی دچار می‌شوند. این دانه‌های ریز و سفت را با می‌توان با استفاده از دستگاه های زیبایی از بین برد. در ادامه با راه‌های درمان کومدون های زیر پوستی آشنا می‌شویم.

درمان سریع انواع کومدون با استفاده از دستگاه‌های زیبایی

درمان انواع کومدون باز و بسته با دستگاه RF Virtue

حالا که به این سوال پاسخ دادیم که «کومدون چیست»‌ و چرا به‌وجود می‌آید بهتر است که راه‌های درمان آن را نیز بشناسیم. یکی از بهترین و ماندگارترین راه‌ها برای درمان انواع کومدون‌های باز و بسته استفاده از دستگاه‌های زیبایی و تکنولوژی‌ها روز دنیا همچون دستگاه آر اف VIRTUE است. این دستگاه با برخورداری از سه هندپیس و سه فرکانس متفاوت و استفاده از تکنولوژی خنک‌کننده  بهترین و پیشرفته ترین درمان‌ موجود برای از بین بردن کومدون‌ها محسوب می‌شود.

درمان موثر و ماندگار کومدون با دستگاه آر اف ویرچو

تکنولوژی بای‌پولار و فناوری IPRS دستگاه ویرچو؛ روشی امن و ماندگار برای درمان کومدون

برای درمان کومدون های زیر پوستی با دستگاه ویرچو از هندپیس SMART با عمق نفوذ از 0.1 میلیمتر تا 3.5 میلیمتر و فرکانس انرژی 1MHz و 2MHz استفاده می‌شود. در این هندپیس تکنولوژی بای‌پولار و فناوری IPRS به‌کار رفته است که انرژی را به‌صورت یکسان به نقاط مختلف می‌رساند. این‌ موضوع موجب افزایش اثربخشی درمان و کاهش درد می‌شود.

استفاده از ویرچو برای درمان کومدون روشی مطمئن با ماندگاری بالا،‌ بدون درد و با دوره نقاهت کوتاه است. برای استفاده از این روش درمانی ابتدا باید با پزشک متخصص مشورت کنید. زیرا بسیاری از افراد ممکن است اطلاع دقیقی از فرق آکنه با جوش کومدون نداشته باشند. در‌این‌حالت پزشک متخصص بهترین راهنما برای انتخاب مناسب‌ترین روش درمان محسوب می‌شود.

استفاده از دستگاه میکرودرم ابریژن برای درمان کومدون‌های باز و بسته

 لایه‌برداری یک روش رایج برای درمان انواع جوش سفید زیر پوستی و جوش‌های سرسیاه محسوب می‌شود. یکی از بهترین لایه‌بردارها که قدرت و سرعت بالایی در درمان کومدون‌ها دارد، دستگاه میکرودرم ابریژن است. این لایه‌بردار مکانیکال از طریق سیستم سند بلاست عمل می‌کند. در‌واقع لایه‌برداری و حذف جوش‌های سرسیاه،‌ برآمدگی‌ها و دانه‌های سفت با لایه‌برداری از طریق کریستال‌های اکسید آلومینیوم با فشار بالا و برخورد آن با سطح پوست انجام می‌شود. استفاده از دستگاه میکرودرم ابریژن علاوه‌بر درمان کومدون، باعث تحریک فیبروبلاست‌ها و تولید کلاژن و الاستین نیز خواهد شد.

درمان همزمان کومدون و جوانسازی پوست با میکرودرم ابریژن

مزیت درمان کومدون‌های زیر پوستی با روش غیرتهاجمی میکرودرم ابریژن

روش میکرودرم ابریژن یک روش‌ غیر‌تهاجمی، بدون نیاز به جراحی و ایجاد خراش و برش روی پوست برای درمان و حذف کومدون است. این دستگاه با از بین بردن لایه‌های برجسته و مرده پوست به تمیزی عمق منافذ چربی و از بین بردن کومدون‌ها کمک خواهد کرد. همچنین با تحریک کلاژن‌سازی، بهبود بافت پوستی و کاهش انسداد منافذ چربی توسط میکرودرم ابریژن، از تشکیل کومدون‌ها جلوگیری می‌شود.

حذف کومدون‌ها با آر اف فرکشنال بدون نیاز به عمل جراحی

یکی دیگر از دستگاه‌های پزشکی که برای درمان مشکلات پوستی مانند کومدون‌، جوش‌، جای جوش، ملاسما و آکنه مورد استفاده قرار می‌گیرد، دستگاه آر اف فرکشنال است. در این فناوری غیرتهاجمی با استفاده از سوزن‌های استریل شده و بسیار ریز، ضایعات پوستی مورد هدف قرار می‌گیرند. برای درمان کومدون با به‌کارگیری این روش، سوزن‌های دستگاه آر اف فرکشنال به‌طور مستقیم به یک عمق مشخص از سمت پوست هدایت می‌شوند. پس از قرارگیری نیدل‌ها در نقطه مورد‌نظر انرژی رادیوفرکانسی در درون پوست آزاد خواهد شد.

درمان کومدون با آر اف فرکشنال روشی غیر‌تهاجمی و امن

مزایای استفاده از دستگاه آر اف فرکشنال برای جلوگیری از ایجاد کومدون

استفاده از دستگاه آر اف فرکشنال علاوه‌بر امکان درمان کومدون،‌ به‌عنوان یک روش مناسب برای جلوگیری از ایجاد این ضایعات پوستی نیز شناخته می‌شود. با به‌کارگیری این دستگاه منافذ پوستی بسته و چربی روی پوست  کنترل خواهد شد. با رفع این مشکلات جلوی ایجاد کومدون‌ها گرفته می‌شود. به‌دلیل سریع بودن درمان،‌ قابلیت درمان کلیه پوست‌ها و ماندگاری نسبتا پایدار، آر اف فرکشنال به‌عنوان یک روش درمان قطعی جوش صورت و حذف کومدون‌ها شناخته می‌شود.

دستگاه‌های زیبایی روشی ایمن،‌ بدون درد و ماندگار برای درمان کومدون‌های زیرپوستی

در این مقاله به این سوال پاسخ دادیم که «کومدون چیست»،‌ همچنین با راه‌های درمان کومدون‌های زیر پوستی آشنا شدیم. استفاده از دستگاه‌های زیبایی یکی از بهترین راه‌ها برای حذف این ضایعات پوستی است؛‌ زیرا در این دستگاه‌ها برای حذف کومدون و درمان سریع جوش زیر پوستی از تکنولوژی‌های پیشرفته،‌ روش‌های غیرتهاجمی، بدون درد و عارضه و با ماندگاری بالا استفاده می‌شود.

انواع دستگاه‌های زیبایی همچون آر اف ویرچو،‌ آر اف فرکشنال و میکرودرم ابریژن علاوه‌بر درمان کومدون‌ها برای حذف سایر ضایعات پوستی نظیر ملاسما،‌ آکنه و اسکار نیز به‌کار می‌روند. همچنین امکان استفاده همزمان از این دستگاه‌ها می‌توان برای جوان‌سازی و رفع چین‌وچروک پوست نیز وجود دارد. برای بررسی مشخصات محصول و تهیه انواع دستگاه‌های زیبایی و جوانسازی پوست می‌توانید از طریق شماره ۰۲۱۸۸۱۰۷۰۷۰ با کارشناسان آفا در تماس باشید.

شماره تماس مجموعه

با ما در ارتباط باشید واحد پشتیبانی آفا آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران گرامی است.

نظرات کاربران

نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کومدون چیست و چگونه می توان آن را درمان کرد؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *