آیا عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد واقعی است؟

دسته بندی ها : مقالات

مو‌های زائد و آزاردهنده در ناحیه بیکینی، بسیاری از بانوان را به انجام راه‌های پردردسر و نه چندان موثر، مجبور می‌کند. روش‌های بسیاری برای خلاصی از شر مو‌های زائد وجود دارد؛ از تیغ و شیو کردن گرفته تا اپیلاسیون. اکثر این روش‌های رفع مو‌های زائد بیکینی چندان موثر نیستند؛ اما جای نگرانی نیست! لیزر موهای زائد بیکینی یک راه موثر و طولانی‌مدت برای ازبین‌بردن مو‌های زائد است. درباره این روش، باور‌ها و شایعات غلطی وجود دارد که به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

عوارض لیزر بیکینی

معایب حذف موهای زائد با ژیلت و اپیلاسیون

وجود مو‌های زائد و آزاردهنده در ناحیه بیکینی، باعث می‌شود که بانوان از راه‌های پردردسر و نه چندان موثری، برای رفع این مشکل اقدام کنند. یک راه برای خلاصی از شر مو‌های زائد، استفاده از تیغ است؛ با اینکه ژیلت یا تیغ، مو را به سرعت اصلاح می‌کند؛ اما مو زائد بیکینی نیز بعد از چند روز دوباره رشد می‌کند. کرم‌های موبر نیز تنها در چند دقیقه، مو‌های زائد بیکینی را اصلاح می‌کنند. به‌دلیل کنده نشدن مو از ریشه، فقط باعث افزایش سرعت رشد مو می‌شوند؛ حتی در برخی موارد، استفاده از این کرم‌های موبر باعث ایجاد حساسیت برای پوست ناحیه بیکینی نیز خواهد شد. اپیلاسیون نیز با اینکه مو را از ریشه خارج می‌کند اما یک روش دردناک است و باعث ایجاد موی زیر پوستی و خارش می‌شود.

عوارض لیزر بیکینی برای رحم؛ از شایعه تا واقعیت

با اینکه لیزر مو‌های زائد مزایای فراوانی دارد، اما هنوز هم در مورد عوارض آن شایعات و باور‌های غلطی وجود دارد. بگذارید در ابتدا با این مبحث شروع کنیم که لیزر مو‌های زائد کل بدن، هیچ‌گونه عارضه‌ای برای فرد ندارد. این پروسه تنها در صورتی با عارضه همراه خواهد بود که توسط دستگاه غیر استاندارد و قدیمی یا اپراتورهای بی‌تجربه انجام شود. در چنین شرایطی است که لیزر مو زائد با ایجاد سوختگی یا قرمزی پوست، مشکلاتی را ایجاد می‌کند. شایان ذکر است که همین عوارض نیز موقتی هستند و بعد از حداقل چند ساعت یا حداکثر چند هفته بر طرف می‌شوند.

روش کار لیزر موهای زائد بیکینی و میزان نفوذ آن در پوست

لیزر یک پرتو نور بسیار قدرتمند با طول موج مشخصی است که در یک زمان معین روی پوست و مو تابیده می‌شود. اشعه غیر یونیزه لیزر با عبور از روی لایه‌های اولیه پوست (اپیدرم و درم)، فقط روی فولیکول مو تاثیر می‌گذارد و انرژی تابشی لیزر را به خود جذب می‌کند. با تبدیل این انرژی به حرارت، ریشه مو می‌سازد و از بین می‌رود.

اشعه غیر یونیزه لیزر، فقط و فقط روی فولیکول مو تاثیر می‌گذارد نه بر دیگر بخش‌های پوست و حتی اعضای داخلی بدن. این توضیح روشن می‌کند که انرژی لیزر، از روی پیاز مو جلو‌تر نمی‌رود و شدت و میزان نفوذ آن بر اعضای درون بدن صفر است. قدرت هر لیزر بر اساس نوع دستگاه استفاده شده از یک تا پنج میلی‌‌متر متفاوت است! این شدت در دستگاه‌های جدید لیزر، تا حدود سه میلی‌متر است و فقط لایه‌های اولیه پوست را درگیر می‌کند.

این شرایط در مورد لیزرهای جوان‌سازی نیز صدق می‌کند؛ به عبارتی حتی در دستگاه‌های جوانسازی پوست مانند دابلو نیز، لیزر به اعضای درونی بدن شما نفوذ نمی‌کند و هیچ خطری برای شما ندارد.

عوارض لیزر بیکینی چیست

لیزر بیکینی یعنی چه؟ لیزر موهای زائد بیکینی چه عوارضی دارد؟

لیزر بیکینی، شامل بخش‌هایی است که در قسمت جلو لباس زیر قرار دارد و ناحیه لیزر خط باسن و باسن از این بخش جدا است. در گذشته لیزر مو زائد، برای پوست‌های روشن با موی تیره به کار می‌رفت؛ اما امروزه با وجود لیزر کوترا، پوست‌های تیره نیز می‌توانند از این فناوری برای حذف مو زائد استفاده کنند.

لیزر مو‌های زائد ناحیه تناسلی که به لیزر بیکینی نیز معروف است، روشی بسیار موثر و کارآمد برای حذف مو‌‌های زائد محسوب می‌شود؛ اما هنوز در نظر بسیاری از بانوان و دختران شایعاتی درباره عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد وجود دارد. این افراد گمان می‌کنند که اشعه‌های لیزر تاثیری منفی بر اندام داخلی آن‌ها می‌گذارد. در ادامه مقاله به توضیح در مورد باور‌ها و شایعات غلط در مورد عوارض لیزر بیکینی می‌پردازیم.  ‌

آیا لیزر بیکینی عوارض دارد

آیا نازایی از مضرات لیزر بیکینی است؟

پاسخ این پرسش، خیر است. در ابتدای مقاله اشاره کردیم که میزان نفوذ لیزر به گونه‌ای است که تنها از لایه اپیدرم عبور کرده و به فولیکول مو در لایه درم می‌رسد و ریشه مو را می‌سوزاند. یعنی میزان نفوذ قدرت لیزر نه‌تنها در ناحیه بیکینی، بلکه در همه قسمت‌های بدن فقط و فقط تا ریشه مو است.

پس با قاطعیت می‌گوییم که نور و اشعه لیزر، تنها بر ریشه مو تاثیر می‌گذارد و هیچ اثری روی بافت و اندام‌های داخلی بدن مثل رحم و تخمدان‌ها ندارد. لیزر مورد استفاده برای درمان انواع مشکلات پوستی و مو زائد، از نوع لیزر غیر یونیزه است که با لیزر یونیزه (منابع هسته‌ای و اشعه ایکس) تفاوت دارد.

لیزر درمانی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا، به عنوان روشی بی‌ضرر تایید شده است. به زبان ساده‌تر اگر فقط یک مورد تاثیر منفی یا مثبت لیزر، بر اندام‌های داخلی زنانه و دیگر اعضای بدن به این سازمان گزارش شده بود، استفاده از لیزر تا انجام تحقیقات کافی ممنوع می‌شد.

با استناد به تحقیقات انجام شده می‌گوییم که لیزر موهای زائد بیکینی راهی امن برای از بین بردن موهای ناخواسته است و شایعاتی از قبیل سرطان‌زا بودن و ایجاد نازایی حقیقت ندارد. دختران مجرد و بانوان، می‌توانند بدون هیچ مشکلی ناحیه بیکینی را لیزر کنند. یکی از بهترین ابزار برای لیزر مو زائد، دستگاه لیزر اکسنتو بوده که با قطعات اصلی ساخت کشور آمریکا تولید شده است.

آیا لیزر موهای زائد سرطان زاست

اقدامات مراقبتی قبل و بعد از لیزر بیکینی

حالا می‌دانید که با خیال راحت می‌توان از لیزر برای رفع مو زائد ناحیه بیکینی استفاده کنید. برای گرفتن نتیجه بهتر از از لیزر مو زائد ناحیه بیکینی، باید یک‌سری نکات مراقبتی را قبل و بعد از لیزر رعایت کنید:

  • تا 4 هفته قبل و بعد از لیزر، از سولاریوم و برنزه کردن بپرهیزید و در معرض تابش شدید نور خورشید قرار نگیرید.
  • تا 4 هفته قبل از لیزر، از اپیلاسیون یا موم برای اصلاح مو زائد استفاده نکرده و مو‌ها را از ریشه نکنید.
  • پیش از لیزر، باید مو‌های زائد ناحیه بیکینی را با تیغ اصلاح کنید.
  • تا 4 روز قبل از لیزر، از هیچ لوسیون و کرم خوشبو کننده‌ای استفاده‌ نکنید.
  • تا 48 الی 70 ساعت بعد از لیزر مو بیکینی، از رفتن به حمام داغ و سونا و استخر خودداری کنید.

پروسه لیزردرمانی را به افراد ماهر و کلینیک‌های شناخته شده بسپارید. متخصصین در این مراکز، دستگاه متناسب با تایپ پوستی‌تان را پیشنهاد می‌دهند. به عنوان مثال برای ایرانیان که تایپ پوستی دو تا چهار را شامل می‌شوند، استفاده از دستگاه لیزر دایود سلن بهترین گزینه است. دایود سلن با تایپ پوستی سه و چهار نیز بسیار هماهنگ است.

عوارض لیزر موهای زائد واژن

استفاده از جدیدترین دستگاه‌های لیزر برای دور ماندن از مضرات لیزر بیکینی

حالا که می‌دانید سرطان‌زا بودن یا نازایی از عوارض لیزر بیکینی نیست، می‌توانید با خیال راحت به کلینیک‌های زیبایی معتبر مراجعه کرده و پروسه لیزر مو زائد را آغاز کنید. برای پیشگیری و به صفر رساندن عوارض لیزر، باید از خدمات یک کلینیک زیبایی شناخته شده استفاده کنید.

اغلب کلینیک‌های معتبر، انواع دستگاه لیزر موهای زائد خود را از شرکت آفا تهیه می‌کنند. مجموعه آفتاب فروزان آریا کلیه لیزرهای حذف موهای زائد، جوان‌سازی پوست و لیزرهای لاغری را به مراکز زیبایی مشهور در سراسر کشور عرضه می‌کند. اگر هنوز سوالی در مورد پروسه لیزر مو‌های زائد دارید، آن را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

01آیا لیزر بیکینی باعث نازایی میشود؟

خیر به‌هیچ‌وجه! میزان نفوذ لیزر به گونه‌ای است که فقط از لایه اپیدرم عبور کرده و به فولیکول مو در لایه درم می‌رسد و ریشه مو را می‌سوزاند. یعنی میزان نفوذ قدرت لیزر نه‌تنها در ناحیه بیکینی، بلکه در همه قسمت‌های بدن فقط و فقط تا ریشه مو است.

02لیزر بیکینی یعنی چه؟

به قسمتی از ناحیه تناسلی که با لباس زیر پوشانده می‌شود و کمی خارج از آن را بیکینی می‌گویند. خط باسن جزو لیزر بیکینی محسوب نمی‌شود.

03آیا لیزر بیکینی باعث تیرگی پوست می‌شود؟

خیر! نه‌تنها انجام لیزر موهای زائد بیکینی، پوست را تیره نمی‌کند، بلکه به‌دلیل حذف موهای تیره از ریشه باعث نرمی پوست و روشن‌تر شدن آن نیز می‌شود.

شماره تماس مجموعه

با ما در ارتباط باشید واحد پشتیبانی آفا آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران گرامی است.

نظرات کاربران

نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آیا عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد واقعی است؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *