لیزر جای جوش؛ برای داشتن پوستی صاف و بی‌نقص

دسته بندی ها : مقالات

معمولا جای جوش بعد از مدتی به‌طورکامل خوب می‌شود. به شرط اینکه آن‌ها را با دست یا استفاده از وسایل نوک تیز دست‌کاری نکنید. با انجام این کارها یا در‌صورتی‌که تعداد جوش‌ها بالا و از نوع عمیق باشند، ممکن است شاهد ماندن جای جوش روی صورت یا بخش‌های مختلف بدنتان باشید. حالا برای رفع این مشکل و از بین بردن جای جوش باید چه کار کرد؟ شاید برای شما هم سوال باشد که آیا لیزر برای درمان جای جوش مناسب است؟ در این مقاله به همه این سوال پاسخ خواهیم داد. همچنین اگر به دنبال اطلاعاتی درباره نحوه انجام لیزر جای جوش و ماندگاری آن هستید این مقاله برای شما نوشته شده است.

ایا لیزر برای جوش خوب است

یکی از شایع‌ترین مشکلات پوستی، ایجاد فرورفتگی و اسکار بعد از درمان جوش است. این بیماری پوستی زمانی ایجاد می‌شود که آکنه تا عمق پوست نفوذ کرده و به بافت و لایه‌های درونی آن آسیب جدی وارد کرده باشد. پوست بدن پس از رفع آکنه برای ترمیم بافت آسیب‌دیده تلاش می‌کند. این اقدام به تولید سلول منجر می‌شود. اگر این تولید بیش‌از‌حد یا حتی کمتر از میزان استاندارد باشد، اسکار آکنه یا جای جوش روی صورت ایجاد می‌شود. خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی و فناوری در دنیای مدرن امروز، امکان برداشتن جای جوش با لیزر فراهم شده است. با وجود لیزر جای جوش، بقایای اسکار و آکنه به‌راحتی قابل حذف هستند. 

لیزر جوش صورت برای چه نوع جوش‌ها و مشکلاتی مناسب است؟ 

برای از بین بردن جوش صورت با لیزر باید قبل از هرچیز به شدت مشکل توجه داشته باشید. همچنین بهتر است از مشورت بگیرید که آیا درمان اسکار جوش با لیزر برای شما مفید خواهد بود یا خیر؟ به‌طورکلی استفاده از لیزر برای درمان جای جوش به نوع و شدت جای جوش‌ها بستگی دارد. در ادامه چند نوع از مواردی که لیزر جای جوش برای درمان آن‌ها مناسب است را مورد بررسی قرار می‌دهیم: 

– جوش‌های عمیق و فرو رفته (Atrophic Scars): این نوع جوش‌ها معمولا پس از بهبود زخم‌های ناشی از آکنه شدید ایجاد می‌شوند و باعث فرورفتگی پوست خواهند شد. استفاده از لیزر با تحریک کلاژن‌سازی، به پر کردن این فرورفتگی‌ها و صاف کردن سطح پوست کمک می‌کند.

– جوش‌های برجسته (Hypertrophic Scars و Keloids): این نوع جوش‌ها که بیشتر برجسته و ضخیم هستند، در نتیجه روند ترمیم بیش‌از‌حد جای جوش ممکن است ایجاد شوند. لیزر با کاهش قرمزی و ضخامت این نوع جوش‌ها به بهبود ظاهر پوست کمک می‌کند.

– جوش‌های با رنگ‌دانه (Pigmented Scars): منظور از این نوع جوش‌ها، لکه‌هایی است که رنگ تیره‌تر یا روشن‌تر از پوست اطراف دارند. در این موارد استفاده از لیزر پوست برای جای جوش در تنظیم رنگ پوست و کاهش تفاوت رنگی ناشی از جوش‌ها موثر خواهد بود.

قبل از هر‌گونه اقدام برای استفاده از ليزر صورت برای جای جوش به این نکته توجه داشته باشید که لیزر ممکن است برای هر نوع پوستی مناسب نباشد و منجر‌به دستیابی به نتیجه مطلوب نشود؛ بنابراین پیش از تصمیم‌گیری برای استفاده از لیزر، مشورت با یک متخصص پوست و زیبایی برای ارزیابی شرایط خاص پوست شما و تعیین بهترین روش درمانی ضروری است.

نحوه از بين بردن جای جوش با ليزر

لیزر صورت برای جوش از پرتو های نور فوی و طول موج‌های یکسان استفاده می‌کند. اشعه لیزر با نفوذ به لایه‌های عمیق پوست باعث تحریک فیبروپلاست‌ها و افزایش میزان کلاژن‌سازی می‌شود. فیبروپلاست‌ها وظیفه سرعت بخشیدن به روند ترمیم را بر‌عهده دارند و در نهایت الاستین و کلاژن از بین‌رفته در فرایند تشکیل اسکار را بازسازی می‌کنند. لیزر جوش صورت برای درمان لک حاصل از جوش یا حتی هیپرپیگمانتاسیون هم به کار می‌رود و محدود به اسکار آکنه نیست. برای درمان جای جوش صورت و اسکار آکنه، از دو روش لیزر تخریبی و غیر‌تخریبی استفاده می‌شود.

لیزر جای جوش تخریبی؛ بهترین روش برای رفع اسکار

در این روش لیزر درمانی تخریبی، بافت‌های آسیب دیده و لایه رویی محل تشکیل اسکار، به‌طورکامل برداشته می‌شوند. دوره نقاهت لیزر تخریبی حدود ۷ تا ۱۰ روز است و با عوارضی مانند قرمزی موقت پوست همراه خواهد بود. شایع‌ترین لیزر تخریبی، لیزر Erbium YAG و لیزر co2 است. لیزر تخریبی بافت کلاژن زیر پوست را سفت می‌کند و به‌عنوان یکی از موثر‌ترین روش‌ها برای بهبود جای جوش شناخته می‌شود.

لیزر جوش صورت غیر تخریبی؛ با دوره نقاهت کوتاه!

لیزر غیر تخریبی نسبت به لیزر تخریبی، دوره نقاهت کوتاه‌تری دارد؛ البته نکته مثبت آن این است که بافت پوست را از بین نمی‌برد. در این لیزر جای جوش با حرارت دادن به سطح پوست، تحریک و افزایش کلاژن انجام می‌گیرد؛ درنتیجه سلول‌های تازه، بافت آسیب دیده با اسکار را درمان می‌کنند. روش غیر تهاجمی لیزر جوش صورت با استفاده از لیزر های جوانسازی و درمانی انجام می‌شود. فراموش نکنید که فقط متخصصین و پزشکان پوست و زیبایی قادر به پیشنهاد بهترین لیزر برای جای جوش و راه درمان برای اسکار به شما هستند. رایج‌ترین نوع لیزر غیر تخریبی، لیزر NDYAG است. در ادامه به معرفی برخی از روش‌های درمانی لیزر می‌پردازیم.

دستگاه اگنس؛ انقلابی در دنیای زیبایی برای درمان جای جوش با لیزر 

دستگاه Agnes RF به‌عنوان یک انقلاب در زمینه پوست و زیبایی شناخته می‌شود. این دستگاه که از تکنولوژی‌های آر اف فرکشنال نیدلینگ و آر اف تک قطبی و دوقطبی استفاده می‌کند برای درمان انواع لکه‌های پوستی و جای جوش و اسکار مناسب است. در دستگاه اگنس از مجموعه‌ای از سوزن‌های ریز استفاده می‌شود که به‌طورمستقیم و دقیق به غدد چربی آسیب‌دیده یا بیش‌فعال نفوذ می‌کنند. این سوزن‌ها اجازه می‌دهند که انرژی رادیوفرکانسی به‌طور مستقیم و دقیق به ناحیه مورد‌نظر منتقل شود؛ در‌نتیجه هم با تحریک کلاژن‌سازی باعث ترمیم پوست و از بین رفتن جای جوش و لکه‌های پوستی می‌شود و هم از آسیب به بافت‌های مجاور جلوگیری می‌کند.

یکی از بهترین دستگاه‌های لیزر جای جوش؛ دستگاه آر اف فرکشنال 

یکی از بهترین روش‌ها برای درمان جای جوش صورت و بدن با لیزر، استفاده از تکنولوژی آر اف فرکشنال است. درمان با دستگاه آر اف ویرچو بیشتر برای افرادی که به اسکار‌های سطحی و عمیق، جای جوش‌های کم عمق و عمیق مبتلا هستند، استفاده می‌شود. روش آر اف فرکشنال برای از بین بردن جای جوش با لیزر، هیچ زخمی روی سطح پوست بیمار ایجاد نمی‌کند و تنها عارضه‌ موقت آن، قرمزی پوست برای چند روز است. فرد بیمار می‌تواند بدون هیچ مشکلی در ناحیه درمان شده، به انجام امور روزمره خود بپردازد. لازم به ذکر است که برای گرفتن پاسخ از این روش درمانی، باید آن را ۳ تا ۶ جلسه تکرار کرد.

لیزر جوش صورت و حذف اسکار با دستگاه ND-YAG 

لیزر ND-YAG با طول موج ۱۰۶۴ نانومتر توانایی نفوذ به لایه‌های عمیق پوست را دارد. عوارض روش لیزر ND-YAG بسیار خفیف و در موارد نادر با قرمزی پوست همراه است. در این روش درمانی بیمار نیازی به استراحت و طی کردن دوره نقاهت ندارد. این روش برای درمان چین و چروک صورت هم به کار می‌رود. تعداد جلسات لیزر جای جوش با دستگاه ND-YAG، در اغلب موارد سه جلسه است و باید هر دو هفته یک‌بار تکرار شود.

درمان جای جوش با استفاده از میکرونیدلینگ برای درمان اسکار

میکرونیدلینگ یک راه ساده و غیر تهاجمی برای رفع جای جوش با  است که برای درمان چین و چروک صورت هم به کار می‌رود. در این روش سوزن‌های بسیار ریزی با سطح پوست تماس پیدا می‌کنند. ایجاد این سوراخ‌های کوچک باعث تحریک و افزایش کلاژن‌سازی می‌شوند. میزان اثربخشی این روش، به عمق سوراخ‌های ایجاد شده روی پوست بستگی دارد. البته ممکن است با‌توجه‌به تشخیص پزشک برای تسریع روند درمان، مقداری پلاسمای غنی شده نیز به پوست بیمار تزریق شود. در روش میکرونیدلینگ دوره نقاهت بیمار معمولا ۳ روزه است. استفاده از دستگاه میکرودرم برای درمان جای جوش نیز تاثیر فوق‌العاده‌ای دارد که در کنار روش درمانی میکرونیدلینگ می‌توانید از آن بهره ببرید.

هزینه لیزر صورت برای جای جوش

بهترین سن برای لیزر جای جوش و مراجعه به پزشک

بعد از گذراندن سن بلوغ و درمان بیماری آکنه فعال، زیباجویان می‌توانند برای درمان جای جوش‌های قدیمی و جدید با لیزر اقدام کنند. اگر با وجود رد شدن از سن بلوغ، بیمار همچنان به آکنه فعال مبتلا است، ابتدا باید برای درمان جوش صورت خود اقدام کند. توجه داشته باشید که استفاده از ليزر جای جوش صورت با وجود آکنه فعال، فقط شرایط پوست را بدتر می‌کند؛ بنابراین در پاسخ به سوال «آیا لیزر برای جای جوش خوب است» باید بگوییم، لیزر درمانی برای بیماری که هنوز مبتلا به آکنه فعال است و جوش‌های چرکی و دردناک روی صورت دارد، به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود.

لیزر جای جوش

اقدامات مراقبتی قبل و بعد از لیزر صورت برای جای جوش

برای گرفتن بهترین نتیجه از لیزر برای درمان جای جوش صورت، لازم است برخی اقدامات انجام شوند. رعایت این موارد هم پیش از درمان و هم پس از آن اهمیت بالایی دارد. در ادامه به برخی از این اقدامات اشاره می‌کنیم:

  • از چند هفته قبل از لیزر جوش صورت، استفاده از دارو‌هایی مانند آسپرین را قطع کنید.
  • حداقل از سه هفته قبل از لیزر برای جای جوش، مصرف دخانیات و نوشیدنی‌های الکلی را کنار بگذارید.
  • حداقل از دو هفته قبل از لیزر جای جوش، استفاده از محصولات پوستی گلیکولیک اسید یا حاوی رتینوئید را کنار بگذارید.
  • از سولار و حمام آفتاب خودداری کنید.
  • تا حداکثر دو هفته پس از لیزر جوش صورت، از استفاده محصولات آرایشی خودداری کنید.
  • تا سه هفته پس از لیزر صورت برای جوش یعنی تا زمانی‌ برطرف شدن کامل التهاب‌های لیزر، از حمام آفتاب خودداری کنید.

فراموش نکنید که در فواصل زمانی مشخص شده به پزشک مراجعه کنید و دارو‌های تجویزی را به‌طور منظم مصرف کنید. از این طریق می‌توانید با آسودگی‌خاطر منتظر گرفتن بهترین نتیجه و صاف شدن پوستتان باشید.

لیزر صورت برای جای جوش

تهیه با کیفیت‌ترین دستگاه‌های لیزر برای جای جوش و جوانسازی از آفا

در این مقاله به سوال «آیا لیزر برای جوش خوب است؟» پاسخ دادیم و با بهترین دستگاه‌های لیزر جای جوش آشنا شدیم. لیزر یک روش بدون عوارض و با دوره نقاهت بسیار کم برای درمان جای جوش و اسکار محسوب می‌شود. 

اگر پزشک هستید و برای کلینیک معتبر خود به‌دنبال دستگاه‌های استاندارد جوانسازی می‌گردید، ما در مجموعه آفتاب فروزان آریا بهترین و مدرن‌ترین دستگاه‌های لیزر، زیبایی و پزشکی کشور را به متقاضیان عرضه می کنیم. پزشکان و مدیران کلنیک‌های تخصصی و زیبایی می‌توانند برای تهیه دستگاه‌های آفا از طریق شماره تلفن 02188107070 با کارشناسان ما در تماس باشند.

شماره تماس مجموعه

با ما در ارتباط باشید واحد پشتیبانی آفا آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران گرامی است.

نظرات کاربران

نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لیزر جای جوش؛ برای داشتن پوستی صاف و بی‌نقص”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *