ظاهر شدن چین و چروک روی صورت، بخشی از روند طبیعی پیر شدن است. اما مهم نیست که چه سن و سالی داشته باشید، در هر شرایطی باید از پوست و بدن خود مراقبت کنید. هایفو و آر اف فرکشنال، دو روش برای مراقبت و جوان سازی پوست هستند؛ اما کدامیک روش بهترین برای جوان سازی پوست است؟ در ادامه با آفا همراه باشید، تا با دانستن تفاوت هایفو و آر اف فرکشنال مناسبترین گزینه را انتخاب کنید.
هایفو تراپی چیست؟
یکی از روشهای مناسب برای لیفت و جوان سازی پوست، هایفو است. هایفوتراپی غیر تهاجمی و بدون درد بوده و از امواج فراصوت استفاده میکند. این امواج که در سونوگرافی هم استفاده میشوند، باعث افزایش میزان کلاژن سازی در پوست میشوند.
هایفوتراپی برای نواحی صورت و گردن کاربرد داشته و امواج فراصوت در آن، تا عمق پوست و عضلات نفوذ میکنند.
دستگاه هایفو چگونه کار میکند؟
نحوه کار دستگاه هایفوتراپی، متمرکز کردن امواج صوتی در ناحیه هدف است. هایفو روشی غیر جراحی است و میزان کلاژن را بدون اینکه زخم، یا قرمزی روی پوست ایجاد کند افزایش میدهد. به همین دلیل بین روشهای جوانسازی پوست، طرفداران زیادی دارد.
زخم و ملتهب نشدن سطح پوست با روش هایفو، به دلیل پایین بودن میزان انرژی امواج در لحظه برخورد است. اما وقتی که امواج در لایههای زیرین پوست، با یکدیگر برخورد کرده و در یک نقطه جمع شوند انرژی خود را تقویت میکنند. با تقویت شدن امواج فراصوت، نقطه برخورد موج انرژی سفت و دچار آسیب سلولی میشود. صدمه به سلولهای پوستی مانند سایر روشهای دیگر جوان سازی پوست، باعث تحریک تولید پروتئین کلاژن میشود.
موارد استفاده زیبایی از هایفو تراپی
- لیفت ابرو، گونه و پلک
- لیفت گردن
- کاهش چین و چروک
- سفت کردن پوست صورت
- سفت کردن پوست گردن
- بهبود خط چانه و از بین بردن غبغب
مزایای هایفو چیست؟
- تک جلسه ای بودن برعکس سایر روشهای جوان سازی
- لیفتینگ تخصصی صورت و گردن
- تاثیر گذاری سریع و ماندگاری بالا
- به مراقبت درمانی خاصی نیاز ندارد
- زخم و جراحتی در سطح پوست ایجاد نمیشود
چه کسانی نباید هایفو انجام دهند؟
هایفو تراپی به افراد زیر سی سال توصیه نمیشود، خانمهای باردار نیز نباید هایفو انجام دهند. بیماران مبتلا به دیابت پیشرفته نیز، باید از روشهای دیگری برای جوان سازی پوست استفاده کنند. وجود قطعه فلزی در ناحیه مورد نظر مانند ایمپلنت دندان هم، مانعی برای هایفو تراپی خواهد بود. زخم، آکنه و عفونت فعال در پوست نیز، اجازه هایفو تراپی به بیمار را نمیدهد.
هایفو تراپی برای بیماران قلبی، بیماران صرعی، بیماران کلیوی، افراد مبتلا به کم کاری تیروئید و مبتلا به خشکی شدید پوست ممنوع است.
اگر به دنبال جوان سازی و لیفتینگ تخصصی پوست صورت و گردن هستید، هایفوتراپی بهترین گزینه است.
آر اف فرکشنال نیدلینگ چیست و چگونه کار میکند؟
اگر به دنبال راهی برای جوان سازی پوست هستید، حتما نام آر اف فرکشنال نیدلینگ را شنیدهاید. در آر اف فرکشنال نیدلینگ از امواج رادیویی، برای از بین بردن چین و چروک استفاده میشود. امواج رادیویی آر اف فرکشنال نیدلینگ ، در لایه درم پوست که وظیفه کلاژن سازی را بر عهده دارد حرارت ایجاد کرده و در صورت استفاده از نیدل های غیر رسانا روی قسمت اپیدرم که رنگدانهها قرار دارند، تاثیری نمیگذارد.
با استفاده از دستگاه آر اف فرکشنال نیدلینگ، روی مناطقی از پوست ستون های تخریبی به وسیله سوزن ها ایجاد میشود و امواج رادیو فرکانسی از طریق سوزن ها وارد پوست میشود . پوست برای ترمیم ، بافت فیبروزی را تولید میکند ،گرمای ایجاد شده توسط امواج رادیو فرکانسی و بافتهای فیبروزی باعث تحریک تولید کلاژن شده و رشتههای آن را محکم میکند.
موارد استفاده زیبایی از آر اف فرکشنال نیدلینگ
- شفاف شدن پوست
- رفع جای جوش و لکهها
- سفت کردن خفیف پوست
- تنظیم چربی بیش از حد پوست
- افزایش کلاژن سازی پوست
- بهبود ترکهای پوستی
- درمان تعریق بیش از حد در ناحیه مورد نظر
- بسته شدن منافذ باز پوست
- کم کردن پف زیر و بالای چشم
مزایای استفاده از روش آر اف فرکشنال نیدلینگ
- تغییرات رنگدانهای رخ نمیدهد
- برای افراد با پوست تیره هم مناسب است
- قرمز شدن پوست فقط برای 24 الی 48 ساعت
- سوختگی روی سطح پوست ایجاد نمیشود
چه افرادی برای انجام آر اف فرکشنال نیدلینگ مناسب نیستند؟
اگر به بیماریها عفونی مثل هپاتیت مبتلا هستید، قبل از اقدام برای جوان سازی از پزشک متخصص خود مشاوره بگیرید. اگر سابقه جراحی زیبایی پوست دارید، حتما آن را با متخصص خود در میان بگذارید. این موارد مانع بزرگی برای انجام آر اف فرکشنال نیدلینگ محسوب نمیشوند، اما بنابر احتیاط باید پزشک خود را در جریان امور بگذارید.
روش آر اف فرکشنال نیدلینگ ، برای افراد مبتلا به بیماری حاد قلبی، زنان باردار و بیماران دیابتی توصیه نمیشود.
تفاوت هایفو و آر اف فرکشنال نیدلینگ چیست؟
حالا که با هایفو و آر اف فرکشنال نیدلینگ، کاربرد و مزایای آنها آشنا شدید؛ باید فرقهای آنها با یکدیگر را هم بدانید. با دانستن تفاوت هایفو و آر اف فرکشنال نیدلینگ، تصمیم گیرنده اصلی شما خواهید بود.
روش هایفو تراپی، تنها در یک جلسه صورت گرفته و لیفتینگی که مخصوص صورت و گردن است، برای کاربر انجام میشود. اثر هایفوتراپی بسیار سریع بوده و میتواند برای یک یا دو سال ماندگاری داشته باشد. هایفو به لایههای عمیقتری از پوست وارد شده و حتی از درم هم عبور میکند.
اما برای روش آر اف فرکشنال نیدلینگ، به چند جلسه درمانی نیاز است. تاثیر آر اف فرکشنال نیدلینگ نیز بعد از دو الی سه ماه، مشاهده شده و ماندگاری آن در حدود یکسال است. آر اف فرکشنال نیدلینگ به لایههای عمیق پوست نرسیده و در قسمت اپیدرمی متمرکز میشود.
دستگاه آر اف فرکشنال نیدلینگ نیز مانند هایفو تراپی، قابلیت انجام لیفتینگ را دارد؛ اما این قابلیت مانند هایفو نبوده و چندان قوی نیست.
البته تعداد جلسات برای هریک از این روشهای درمانی، میتواند برحسب نوع دستگاه و شرایط پوستی و ژنتیکی متفاوت باشد.
حالا که فرق بین آر اف فرکشنال نیدلینگ و هایفو را میدانید، کدام روش را برای جوانسازی پوست انتخاب میکنید؟ اگر هر یک از روشهای گفته شده را انجام دادهاید، خوشحال میشویم نظر خود را با ما در میان بگذارید. اگر به دنبال فروشگاهی شناخته شده، برای خرید بهترین دستگاههای جوان سازی پوست هستید، پیشنهاد ما به شما شرکت آفتاب فروزان آریا است. آفا با ارائه بهترین و بروزترین تجهیزات پزشکی گزینهای عالی، برای خریدی مناسب است.
نظرات کاربران
نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.