علت رشد سریع موهای زائد بدن چیست؟

دسته بندی ها : مقالات

پس از مغز استخوان، دومین بافت سریع‌الرشد در بدن، موهای زائد دردسرساز هستند! موهای زائد می‌توانند به خودی خود کلافه‌کننده باشند، اما زمانی که رشد آن‌ها از حالت معمول سریع‌تر می‌شود، کلافگی ما هم به اوج خود می‌رسد! آیا تا به حال به علت رشد سریع موهای بدن فکر کرده‌اید؟

در این مقاله از وبلاگ آفا، ابتدا با علت پدیداری این موهای زائد آشنا می‌شویم. سپس رایج‌ترین دلایل رشد سریع موهای زائد بدن در آقایان و بانوان را بررسی می‌کنیم.

پس از مطالعه کامل این مطلب می‌توانید تصمیم‌گیری راحت‌تری برای بهترین نحوه از بین بردن موهای زائد بدن خود داشته باشید.

علت رشد سریع موهای زائد بدن چیست؟

آشنایی با هیرسوتیسم؛ چرا موی زائد داریم؟

تعیین میزان طبیعی یا غیرطبیعی موی زائد در بدن، ممکن است کمی دشوار باشد. با این حال، اگر رویش مو در نواحی مختلف بدن مانند کشاله‌های ران، زیر سینه و روی شکم، پشت گردن، بینی و گوش‌ها تا حدی زیاد و ضخیم است که برای شما آزاردهنده به‌حساب می‌آید، احتمالاً دچار پرمویی یا هیرسوتیسم هستید. در این مقاله از آفا قصد داریم علت رشد سریع موهای زائد بدن را بررسی کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

بسیاری از افراد در اولین قدم مواجهه با موهای زائد، به فکر خرید دستگاه لیزر موهای زائد یا مراجعه به مراکز زیبایی می‌افتند. اما بهتر است فراموش نکنید که عواملی مانند ژنتیک خانوادگی یا نژاد شما، در شکل و تعداد موهای زائد بدن، نقش پررنگی خواهند داشت و لیزردرمانی ممکن است راه حل مناسبی برای این عامل نباشد. بنابراین اگر احساس می‌کنید سرعت رشد موهای زائد بدن شما از حالت طبیعی بیشتر است، بهتر است ابتدا دلیل پرمویی خود را پیدا کنید تا به سراغ بهترین راه حل بروید.

سندرم تخمدان پلی کیستیک؛ شایع‌ترین دلیل پرمویی در زنان

یکی از شایع‌ترین دلایل رشد سریع موهای زائد در بانوان، سندروم تخمدان پلی کیستیک یا همان PCOS است. جالب است بدانید که از هر 5 خانم، یک نفر در طول زندگی خود، دچار این سندروم می‌شود. به همین دلیل اگر پس از هربار اصلاح موهای زائد بدن و به خصوص صورت، با موهای بیرون‌زده از پوستتان مواجه شدید، بهتر است به فکر انجام آزمایش‌های هورمونی باشید.

متاسفانه افراد زیادی بدون اطلاع از داشتن چنین مشکلی، اقدام به لیزر موهای زائد بدن می‌کنند و پاسخ مطلوبی از روند درمان خود نمی‌گیرند. بهتر است PCOS را جدی بگیرید و پس از تکمیل پروسه درمان، به مراکز درمانی که دارای دستگاه‌های رفع موهای زائد باکیفیت‌تری هستند، مراجعه کنید.

یکی از بهترین روش‌های رفع موهای زائد پس از درمان تخمدان پلی کیستیک، دستگاه لیزر الکساندرایت است. این دستگاه با استفاده از دو تکنولوژی الکساندرایت و اندیگ به‌صورت همزمان، به‌عنوان یکی از بهترین دستگاه‌های لیزر کمپانی کوترا در آمریکا شناخته شده است. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر، به صفحه قیمت دستگاه لیزر الکساندرایت در سایت آفا طب مراجعه کنید.

علت رشد سریع موهای زائد در زنان

بارداری؛ افزایش موهای زائد با افزایش سطح پرولاکتین بدن

«هیپرپرولاکتینمی» اصطلاحی است که برای افرادی با سطح غیرمعمول از پرولاکتین در بدن، استفاده می‌شود. بسیاری از بانوان هنگام بارداری و پس از زایمان، هیرسوتیسم یا سرعت غیر معمول رشد موهای زائد را تجربه می‌کنند. خبر خوب برای مادران دچار هیپرپرولاکتینمی این است که چنین وضعیتی موقتی است و با پایان دوران شیردهی و تعدیل میزان پرولاکتین در بدن، سرعت رشد موهای زائد آن‌ها به حالت طبیعی قبل باز خواهد گشت.

با این حال، تعداد موهای زائد و ضخامت آن‌ها ممکن است مانند دوران بارداری باقی بماند. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم اگر دچار چنین شرایطی هستید، مقاله از بین بردن موهای زائد برای همیشه را در وبلاگ آفا بخوانید. در این مقاله به شما بهترین راه‌ها برای از بین بردن موهای ضخیم ‌شده را آموزش می‌دهیم.

علت ضخیم شدن موهای بدن

مکمل‌های بدنسازی؛ شایع‌ترین دلیل افزایش موی زائد در آقایان

اما ممکن است شما هم جزو آن دسته از آقایان یا بانوانی باشید که تا پیش از آغاز ورزش، دچار پرمویی نبوده‌اند یا سرعت رشد موهای زائد آن‌ها، طبیعی بود. جالب است بدانید، سر نخ مشکل شما، در کابینت خانه‌تان مخفی شده است! برخی از مکمل‌های ورزشی با هورمون‌های افزوده نظیر تستوسترون برای افزایش میزان عضله در بدن، می‌توانند باعث رشد سریع موهای زائد شوند.

اختلالات تیروئید؛ علت پنهان رشد سریع موهای زائد بدن

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به پیشنهاد پزشک یا کلینیک زیبایی خود، دوره کامل لیزر را طی کرده‌اید اما نتیجه نگرفته‌اید، این بخش از مقاله مناسب شماست! متأسفانه بسیاری از افراد تصور می‌کنند لیزر می‌تواند به تنهایی از پس موهای زائد آن‌ها، بر بیاید. اما لیزردرمانی فقط زمانی به‌صورت کامل مؤثر خواهد بود، که علت اصلی رشد موهای زائد، برطرف شده باشد.

یکی دیگر از رایج‌ترین دلایل رشد سریع موهای زائد در بدن، اختلال در کارکرد غده تیروئید است. اختلالات تیروئیدی می‌تواند سبب بهم‌خوردن تعادل هورمونی و در نتیجه، افزایش سرعت رشد موهای زائد بدن شود. پیشنهاد می‌کنیم در مقاله علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر با عوامل پنهان دیگر آشنا شوید.

علت موهای زائد زیر ناف

درمان‌های دارویی؛ ساده‌ترین دلیل پرمویی ناگهانی

اگر تحت درمان دارویی خاصی هستید، علت پرمویی ناگهانی شما می‌تواند همین مسئله باشد. برخی از داروها با ترکیبات خاص خود باعث افزایش موی زائد یا افزایش سرعت رشد موی زائد در بدن شوند. در ادامه با برخی از نمونه‌های ساده این داروها آشنا می‌شویم.

  • داروهای درمان پارکینسون، اسکیزوفرنی یا اختلالات روحی-روانی
  • داروهای بیماران مبتلا به دیابت
  • داروهای ضد تشنج
  • داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی بدن
  • داروهای هورمونی

پیشنهاد می‌کنیم در صورتی که علائم افزایش سرعت رشد موهای زائد را در حین مصرف دارو مشاهده کردید، با پزشک معالج خود درمیان بگذارید.

پس از شناخت علت پرمویی و قطع دارو، بهتر است از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های رفع موهای زائد استفاده کنید تا دچار هیچگونه آسیب احتمالی نشوید.

کاهش سرعت رشد موی زائد در بدن

در این مقاله از آفا طب، با عوامل افزایش سرعت رشد موی زائد در بدن آشنا شدیم. به‌طور طبیعی، سرعت رشد موهای زائد در نواحی مختلف بدن میان 30 تا 45 روز است. به همین دلیل اگر شاهد رشد سریع‌تری در بدن خود هستید، بهتر است ابتدا عامل را پیدا کره و آن را از بین ببرید.

آیا شما تا به حال دچار هیچ یک از عوامل معرفی‌شده در این مقاله، بوده‌اید؟ به نظر شما بهترین روش برای از بین بردن سرعت رشد موهای زائد در بدن چیست؟ این مقاله با نظرات شما تکمیل‌تر خواهد شد!

شماره تماس مجموعه

با ما در ارتباط باشید واحد پشتیبانی آفا آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران گرامی است.

نظرات کاربران

نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ناشناس پاسخ دهید
    1401.11.14

    پس چرا من امروز شیو میکنم فردا میبینم مو در اومده 😐مشکل چیه

    • مدیر سایت پاسخ دهید
      1401.11.17

      با سلام و احترام
      ممکنه به دلیل مشکلات هورمونی باشه. حتما قبل از انجام لیزر به پزشک متخصص مراجعه کنید.