تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ در چیست؟ کدام برای من بهتر است؟

دسته بندی ها : مقالات

از گذشته تا کنون افراد بسیاری برای رفع چین و چروک و جوانسازی پوست، از شیوه‌های مختلفی استفاده می‌کنند. اما دو روش آر اف فرکشنال و میکرونیدلینگ نسبت به سایر راه‌های جوانسازی پوست، شناخته‌شده‌تر هستند. اگر تصمیم به جوانسازی پوست صورت خود گرفته‌اید، باید در مورد این دو روش بیشتر بدانید تا بهتر انتخاب کنید. در ادامه مقاله با ما همراه شوید، تا تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ را براش شما توضیح دهیم.

تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ

این موضوع بسیار بدیهی است که نمی‌توان جلوی بالا رفتن سن را گرفت! افزایش سن امری طبیعی است و تاثیرات زیادی روی پوست می‌گذارد. آلودگی، آکنه، پاک نکردن آرایش و قرار گرفتن در معرض نور شدید خورشید نیز از سایر موارد تاثیرگذار روی پوست صورت هستند. عوامل متعددی  روی پوست صورت تاثیری منفی می‌گذراند؛ اما امروزه روش‌های موثری هم وجود دارد که چین و چروک و آسیب‌های پوستی را درمان می‌کند. آر اف فرکشنال و میکرونیدلینگ، از روش‌های موثر برای درمان آسیب دیدگی‌های پوست هستند؛ اما این دو روش چگونه باعث درمان و جوانسازی پوست می‌شوند؟ در مقاله‌های قبلی آفا، در مورد لیزر رفع موهای زائد، به شما اطلاعات کاملی دادیم؛ اکنون وقت آن رسیده است که در مورد روش‌های جوانسازی پوست و تفاوت‌های آن‌ها نیز بدانید.

آر اف فرکشنال چیست و چگونه کار می‌کند؟ روش غیرتهاجمی جوانسازی پوست

آر اف فرکشنال یک فناوری غیر تهاجمی برای جوانسازی پوست است که با استفاده از سوزن‌های بسیار ریز و استریل شده، خراش‌های سطحی و کوچک (میکروسکوپی) روی پوست ایجاد می‌کند.

در روش آر اف فرکشنال نیدلینگ نیازی به شکافتن پوست و جراحی‌های سنگین نیست. 25 سوزن استریل شده (نیدل)، به‌طورهم‌زمان وارد عمق مشخصی از پوست می‌شوند و امواج رادیوفرکانسی را در داخل پوست ایجاد می‌کنند. این سوزن‌ها از جنس طلا هستند و قطر آن‌ها حداکثر نیم یا دو و نیم میلی‌متر است. لازم به ذکر است که در این روش غیر تهاجمی، نیدل‌ها خراش میکروسکوپی روی پوست ایجاد می‌کنند و حساسیت زا نیستند.

در حین انجام روش RF Fractional، پوست صورت به‌طورکامل بی‌حس می‌شود و بیمار هیچ‌گونه دردی احساس نمی‌کند. با ورود سوزن به پوست و ایجاد گرما به وسیله جریان رادیوفرکانسی، کلاژن و الاستین تولید شده و روند ترمیم پوست آغاز می‌شود.

میزان ورود سوزن (عمق نفوذ به پوست) و حرکت آن‌ها در سطح پوست توسط پزشک متخصص تعیین می‌شود. پس از پایان کار، پزشک معالج روی سطح پوست از کرم زینک استفاده می‌کند. در نظر داشته باشید که آر اف فرکشنال صورت، به جز قرمزی موقتی پوست که بعد از چند ساعت از بین می‌رود عارضه دیگری ندارد؛ به‌طوری‌که بیمار می‌تواند در همان روز، یا حداکثر روز بعد به فعالیت‌های عادی خود بپردازد.

کاربرد آر اف فرکشنال ؛ آر اف فرکشنال چیست

آشنایی با کاربرد دستگاه آر اف فرکشنال نیدلینگ؛ معجزه جوانسازی پوست

جوانسازی پوست شاید در گذشته آرزوی دست‌نیافتنی بود، اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ورود دستگاه‌های نوین، این امر به‌سادگی قابل‌انجام است. دستگاه RF فرکشنال یکی از محصولات پرطرفدار در عرصه زیبایی پوست است. این روش باعث کاهش چین و چروک صورت، رفع شل شدگی پوست و لیفت صورت، درمان لکه‌های پوستی و از بین بردن جای جوش و زخم می‌شود. در کنار این موارد، کاربردهای زیبایی دیگری نیز می‌توان برای آر اف فرکشنال نیدلینگ مثال زد؛ اگر به‌هردلیلی در ران‌ها، باسن، دست‌ها و شکم خود سلولیت دارید، از طریق این روش قادر به درمان آن خواهید بود. افرادی که به‌عارضه تعریق بیش از حد پوست دچار هستند نیز با RF Fractional می‌توانند این مشکل را درمان کنند. روشن شدن پوست نیز یکی دیگر از نکات مثبت استفاده از این روش غیرتهاجمی است.

لیست مزایای استفاده از آر اف فرکشنال سوزنی؛ روشی بدون عوارض

اگر نمی‌دانید مزایای آر اف فرکشنال چیست، هیچ ایرادی ندارد! این روش بسیار نوین و جدید است. تنها افراد متخصص یا کسانی که تحت درمان آر اف فرکشنال قرار گرفته‌اند، فواید مهم آن را می‌دانند. در ادامه لیست مزایای RF Fractional را آورده‌ایم:

  • روشی غیر تهاجمی و بدون نیاز به جراحی
  • کم بودن تعداد جلسات و سریع بودن روند درمان
  • مناسب برای تمامی پوست‎‌ها
  • بدون عوارض درمانی
  • ماندگاری بالا

دقت کنید که کلیه مواردی که ذکر کردیم با استفاده از دستگاه آر اف فرکشنال نیدلینگ اصل و معتبر اتفاق می‌افتند. توصیه می‌کنیم برای رسیدن به بهترین نتیجه جوانسازی پوست، به کلینیک‌های زیبایی و درمانگاه‌های پوست معتبر در سراسر کشور مراجعه کنید. بهره‌گیری از تجربیات پزشکان حوزه زیبایی نیز به انتخاب بهترین کلینیک کمک خواهد کرد.

روش درمانی آر اف فرکشنال صورت مناسب چه افرادی نیست؟

دستگاه آر اف فرکشنال در کنار مزایایی که دارد، برای برخی از افراد مناسب نیست و اصلا توصیه نمی‌شود؛ به‌طورمثال اگر پوست فرد بیمار دائما جوش می‌زند یا آکنه فعال دارد، بیمار باید تا درمان کامل این عارضه و از بین رفتن کلیه جوش‌ها صبر کند. بی‌توجهی به این مورد می‌تواند باعث، تحریک و پاره شدن جوش‌ها شود. فراموش نکنید که افراد مبتلا به بیماری‌های اگزما، لوپوس، پسوریازیس، دیابت و هموفیلی بهتر است از روش‌های دیگری برای درمان و جوانسازی پوست استفاده کنند.

دستگاه آر اف فرکشنال نیدلینگ

معجزه میکرونیدلینگ برای جوانسازی پوست چگونه عمل می‌کند؟

میکرونیدلینگ، یک روش دیگر برای جوانسازی پوست صورت است؛ برای انجام این پروسه از یک تا پنج سوزن بسیار ریز استفاده می‌شود. اندازه و ضخامت سوزن‌های میکرونیدلینگ، با آر اف فرکشنال تفاوت دارد؛ البته هیچ جریان خاصی نیز همراه با سوزن داخل پوست نمی‌شود. به عبارتی در روش میکرونیدلینگ تنها ورود و خروج سوزن انجام می‌گیرد. این سوزن‌ها به‌صورت‌همزمان وارد پوست می‌شوند و با ایجاد زخم‌هایی، سیگنال‌هایی را ارسال می‌کنند تا روند ترمیم و بهبودی شروع شود؛ درنتیجه پوست برای ترمیم بافت آسیب دیده، مقدار زیادی کلاژن تولید خواهد کرد.

روش میکرونیدلینگ هم مانند روش آر اف فرکشنال، هیچ عارضه‌ جدی برای بیمار ندارد. در مواردی ممکن است قرمزی و تورم بر پوست ایجاد شود که طبیعی است و بعد از یک الی دو روز از بین خواهد رفت.

عوارض میکرونیدلینگ؛ معجزه میکرونیدلینگ

استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ برای چه اشخاصی توصیه نمی‌شود؟

اصولا روش‌های زیبایی برای همه افراد مناسب نیستند؛ برای برخی از افراد باتوجه به شرایطی که دارند، محدودیت‌هایی تعریف می‌شود. دستگاه میکرونیدلینگ نیز از این قاعده مستثنی نیست و عده‌ای اجازه استفاده از آن را ندارند؛ مثلا:

  • افرادی با اسکار کلوئید
  • اشخاصی با پوست برنزه
  • افراد مبتلا به حساسیت پوستی و آکنه فعال
  • اشخاص مبتلا به دیابت

چنانچه درصورت ابتلا به هریک از این موارد، تحت درمان با میکرونیدلینگ قرار بگیرید، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به پوستتان وارد خواهد شد. اگر به ابتلا به برخی از این بیماری‌ها شک دارید، حتما پیش از اقدام به هر روش جوانسازی، با پزشک معالج خود مشورت کنید.

آشنایی با مزایای Microneedling؛ از میکرونیدلیگ برای جای جوش تا دوره نقاهت کوتاه

میکرونیدلینگ برای اولین‌بار به‌قصد جوانسازی پوست و رفع چین‌وچروک صورت به بازار عرضه شد؛ اما در کنار این مزیت بسیار مهم، به موارد دیگری نیز می‌توان اشاره کرد. از بین بردن جوش سرسیاه و ترمیم جای زخم (اسکار) نیز از مزایای دیگر میکرونیدلینگ است. اگر در اثر افزایش سن یا لاغری، دچار افتادگی پوست شده باشید نیز از طریق این روش به‌راحتی صورت خود را لیفت کنید. داشتن دوران نقاهت کوتاه از جمله مواردی است که طرفداران این روش، همواره به آن اشاره می‌کنند.

نکات مراقبتی بعد از انجام میکرونیدلینگ برای لک صورت

پس از انجام میکرونیدلینگ، بیمار باید یک‌سری نکات مراقبتی را رعایت کند. بعد از میکرونیدلینگ، مصرف دارو‌های ضد التهابی ممنوع است. تا یک هفته پس از میکرونیدلینگ، بیمار باید از کرم‌های مرطوب کننده استفاده کند. استفاده از کمپرس آب یخ، سولاریم و قرار گرفتن در معرض تابش نور شدید نیز خورشید ممنوع است. بیمار تا حداکثر 48 ساعت باید از هرگونه فعالیتی سنگین منجر به تعریق خودداری کند. با رعایت این موارد، بهترین نتیجه را از میکرونیدلینگ خواهید گرفت.

میکرونیدلیگ برای جای جوش

بررسی تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ

در این مقاله به بررسی روش‌های جوانسازی پوست با استفاده از آر اف فرکشنال و میکرونیدلینگ پرداخته‌ایم. اکنون شما پس از خواندن ار اف نیدلینگ چیست، اطلاعات خوبی درباره مزیت‌ها، عوارض و تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ دارید. اگر هنوز بین انتخاب این روش‌های زیبایی مردد هستید، سوال خود را با ما در میان بگذارید.

خرید بهترین تجهیزات پزشکی با آفا

اگر پزشک زیبایی هستید و برای کلینیک معتبر خود به دنبال دستگاه‌های استاندارد برای جوانسازی می‌گردید، پیشنهاد ما شرکت تجهیزات پزشکی و زیبایی آفا است. مجموعه آفتاب فروزان آریا یکی از مراکز معتبر در زمینه ارائه و فروش دستگاه‌های پزشکی و لیزر است. آفا با بیش از 15 سال سابقه در زمینه فروش مدرن‌ترین تجهیزات پزشکی، بهترین گزینه برای کلینیک‌های زیبایی معتبر است. درصورت بروز هرگونه سوال درباره تجهیزات جوانسازی و قیمت دستگاه‌های لیزر با شماره 02188107070 تماس بگیرید، تا مشاورین آفا به‌خوبی شما را راهنمایی کنند.

شماره تماس مجموعه

با ما در ارتباط باشید واحد پشتیبانی آفا آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران گرامی است.

نظرات کاربران

نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ در چیست؟ کدام برای من بهتر است؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *