آشنایی با عوارض لیزر موهای زائد در دوره بارداری

دسته بندی ها : مقالات

از بین بردن موهای زائد در دوره بارداری به یک معضل برای بانوان تبدیل شده است. موهای زائد در این دوره همچنان پابرجا هستند و در اکثر مواقع به دلیل تغییرات هورمونی حجم آن‌ها بیشتر می‌شود. بانوان باردار برای از بین بردن این موها چه راه‌حلی در پیش دارند؟ این سوال برای زنان باردار ایجاد می‌شود که آیا لیزر موهای زائد در بارداری ضرر دارد؟ در این مقاله به مهم‌ترین دلایل برای دوری از عوارض لیزر در دوران حاملگی خواهیم پرداخت. اگر رفع موهای زائد در این دوره برای شما به یک معضل تبدیل شده است، مطالعه مقاله پیش رو را از دست ندهید.

بررسی عوارض لیزر موهای زائد در بارداری در آفا

افزایش رشد موهای زائد در دوره بارداری به دلیل تغییرات هورمونی

در دوره بارداری و به‌ویژه در سه ماهه سوم، سطح هورمون‌های استروژن و استروئید در بدن بانوان بالا رفته و باعث رویش مو در نقاط مختلف می‌شود. یعنی ممکن است ناگهان با حجمی از موهای زائد روی صورت، شکم، گردن، سینه و دست‌های خود مواجه شوید. اصلا نگران نباشید، رویش و یا افزایش موهای زائد در دوره بارداری یک امر کاملا طبیعی است و پس از اتمام این دوره از بین می‌رود. در نتیجه استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد در بارداری توصیه نمی‌شود.

هورمون‌های بارداری نه فقط بر میزان رویش موهای زائد، بلکه روی چرخه رویش آن‌ها نیز تاثیرگذار هستند. این هورمون‌ها دوره ریزش مو را کند می‌کنند؛ به‌همین دلیل در ماه‌های بارداری با حجم بیشتری از مو مواجه می‌شوید. سه یا شش ماه پس از زایمان، هورمون‌ها به حالت طبیعی برمی‌گردند که در این دوره مقدار قابل‌توجهی مو از دست خواهید داد.

افزایش رشد مو در دوره بارداری، مانعی برای لیزر در دوران بارداری و شیردهی

پرهیز از لیزر موهای زائد در دوره بارداری برای آسیب نرسیدن به مادر و جنین

اگرچه متخصصان پوست، لیزر موهای زائد را به‌طورکلی یک عمل بی‌خطر برای بانوان می‌دانند؛ اما هنوز مطالعات دقیقی برای لیزر موهای زائد در دوره بارداری انجام نشده است؛ زیرا دانشمندان نمی‌خواهند زندگی مادر و جنین را برای انجام این تحقیق‌ها به خطر بیندازند. تا پیش از انجام پژوهش‌های لازم بهتر است از لیزر در دوران بارداری پرهیز کنید.

اگر قصد انجام هرگونه لیزر پس از این دوره را دارید، دستگاه الکساندرایت یکی از بهترین دستگاه‌های لیزر موهای زائد برای انواع پوست‌ها است. قیمت دستگاه لیزر الکساندرایت باتوجه‌به نوسان ارز دائما در حال تغییر است.

تیره شدن پوست در بارداری و تاثیر آن در لیزر موهای زائد

هرچه رنگ پوست و موی افراد تفاوت بیشتری داشته باشد، تاثیر لیزر موهای زائد بیشتر می‌شود. یکی از تغییرات رایج در دوره بارداری تیره شدن پوست است؛ ازاین‌رو هرچه رنگ مو و پوست به یکدیگر نزدیک‌تر باشد، تاثیر لیزر در خانم‌های باردار کمتر می‌شود.

یکی از بهترین دستگاه‌ها برای لیزر موهای زائد و جوان‌سازی پوست، دستگاه لیزر دایود است. کلیه کلینیک‌ها و مراکز زیبایی می‌توانند با استفاده از این دستگاه امکانات مجموعه خود را تکمیل کنند.

بازگشت موهای لیزر شده در بارداری، از معایب لیرز در حاملگی

پوست بدن در دوره حاملگی حساس می‌شود

حاملگی باعث افزایش گردش خون در بدن و کشیدگی پوست در نواحی مختلف مانند شکم و سینه می‌شود. زمانی که پوست تا این اندازه حساس و نازک است، احتمالا لیزر موهای زائد باعث ایجاد درد و ناراحتی در نواحی مختلف بدن شود.

تغییرات هورمونی بدن تا چندین ماه پس از بارداری نیز ادامه دارد؛ ازاین‌رو لیزر در دوران شیردهی نیز توصیه نمی‌شود. هیچ مدرک علمی حاکی از ممنوعیت لیزر برای مادران شیرده ارائه نشده است؛ اما اغلب مراکز لیزر از ارائه خدمات به بانوان باردار یا شیرده خودداری می‌کنند.

روش‌های رفع موهای زائد در دوره بارداری؛ معرفی بهترین جایگزین‌ها برای لیزر

لیزر یکی از موثرترین راه‌ها برای رفع موهای زائد است؛ اما پیشنهاد می‌شود در دوره بارداری از روش‌های جایگزین استفاده کنید. از آنجا که شکل و سایز بدن شما در زمان حاملگی تغییر می‌کند، دسترسی به برخی نقاط بدن برای از بین بردن موهای زائد پیش از لیزر کمی دشوار است. روش‌های پیشنهادی برای رهایی از شر موهای زائد در این دوره به شرح زیر هستند:

  • اپیلاسیون موهای زائد
  • رفع موهای زائد با تیغ
  • رفع موهای زائد با کرم‌های موبر
  • استفاده از روش بند انداختن
  • استفاده از موچین برای از بین بردن موهای زائد

البته استفاده از برخی کرم‌های رفع موهای زائد که حاوی مواد شیمیایی هستند نیز ممکن است برای مادر و جنین مضر باشد. پیش از مصرف آن‌ها حتما با دکتر خود مشورت کنید.

اپیلاسیون، بهترین روش برای از بین بردن موهای زائد در دوره بارداری

بهترین زمان لیزر موهای زائد پس از اتمام بارداری

مراقبت‌های دوران بارداری فقط به همان دوره ختم نمی‌شود و چندین ماه پس از حاملگی و شیردهی را دربرمی‌گیرد. تا چندین ماه پس از زایمان بهتر است تحت نظر دکتر باشید تا تغییرات فیزیکی و هورمونی شما بررسی شود. هنگامی که هورمون‌ها به حالت عادی برگردند، پوست بدن شما برای لیزر موهای زائد آماده است.

بسیاری از بانوان پیش از بارداری از لیزر موهای زائد پرهیز می‌کنند و آن را دلیلی بر نازایی می‌دانند. نازایی و بچه‌دار نشدن بر اثر استفاده از لیزر شایعه‌ای بیش نیست و به‌هیچ‌وجه پایه و اساس علمی ندارد. در مقاله آیا لیزر باعث نازایی میشود، به کلیه شایعات در این مورد پاسخ داده شده است.

روزهای پس از زایمان، زمان مناسب برای لیزر موهای زائد

انواع دستگاه لیزر رفع موهای زائد را از آفا خریداری کنید

در این مقاله به سوال «آیا لیزر موهای زائد در بارداری ضرر دارد؟» پاسخ دادیم و دلایل متعددی برای استفاده نکردن از لیزر برای از بین بردن موهای زائد در دوران بارداری را مطرح کردیم. امیدواریم بانوان باردار با مطالعه این مقاله اطلاعات کافی و مفید در این زمینه به دست آورده باشند.

شرکت آفتاب فروزان آریا با حدود یک دهه سابقه درخشان در زمینه فروش بهترین و پیشرفته‌ترین دستگاه‌های لیزر برای درمان و زیبایی، همواره در تلاش است تا بهترین خدمات و محصولات را به مشتریان خود عرضه کند. انواع دستگاه‌های لیزر برای رفع لک و موهای زائد، لاغری و جوان‌سازی را با گارانتی اصالت کالا از این مجموعه خریداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره با شماره‌های 02188107070 09129739546 تماس بگیرید.

شماره تماس مجموعه

با ما در ارتباط باشید واحد پشتیبانی آفا آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران گرامی است.

نظرات کاربران

نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آشنایی با عوارض لیزر موهای زائد در دوره بارداری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *