معرفی انواع روش‌های برداشتن خال با سوزاندن، لیزر و RF

دسته بندی ها : مقالات

شاید داشتن یک خال کوچک و ظریف، در کنار لب یا ابرو نشان‌دهنده زیبایی باشد؛ اما ظاهر شدن تعداد بسیاری از آن‌ها، روی بدن و صورت نشان دهنده یک مشکل پوستی است. این مشکل وقتی جدی‌تر می‌شود که شاهد ظاهر شدن یک خال، روی صورت خود باشید. خال‌ها همیشه عضو اضافی صورت محسوب شده و ممکن است یک عامل دردسرساز برای زیبایی باشند. هنگامی که برای از بین بردن خال، به پزشک مراجعه می‌کنید با راه‌ها و روش‌های متعددی برای درمان خال مواجه می‌شوید. یکی از راه‌های قدیمی برداشتن خال با سوزاندن است؛ در ادامه مقاله قصد داریم، به معرفی این روش پرداخته و آن را با روش جدید‌تر یعنی لیزر مقایسه کنیم.

برداشتن خال با سوزاندن

دلایل ایجاد خال روی صورت و بدن

قبل از اینکه به روش برداشتن خال با سوزاندن بپردازیم، ابتدا باید کمی در مورد خال و علل ایجاد آن صحبت کنیم. خال‌ها ضایعات پوستی در اندازه‌های مختلف بوده و بر اثر تجمع سلول‌های تولیدکننده رنگدانه ایجاد شده و باعث تغییر رنگ مشخص در پوست می‌شوند. خال‌ها روی بدن و صورت، در حالت تکی یا گروهی ایجاد شده و بیشتر روی بدن افرادی که پوست روشنی دارند، مشاهده می‌شوند.

خال یا ضایعات پوستی، به دو دسته پاپول (ضایعات برجسته و برآمده) و ماکول (ضایعات همسطح با پوست) تقسیم می‌شوند. همچنین می‌توان این ضایعات پوستی را در دو گروه مادرزادی و اکتسابی قرار داد. ضایعات پوستی مادرزادی، از بدو تولد در بدن و صورت فرد بیمار وجود دارند؛ اما ضایعات اکتسابی، به مرور و با گذشت زمان ایجاد می‌شوند. عوامل متعددی می‌توانند باعث ایجاد و تشکیل خال در بدن شوند که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم:

  • افزایش سن
  • پوست روشن
  • وراثت و ژنتیک
  • مصرف برخی از دارو‌ها
  • مواجه با نور شدید آفتاب
  • ابتلا به برخی از بیما‌ری‌ها مانند دیابت

اگر به هر دلیلی از خال روی صورتتان راضی نیستید و قصد برداشتن آن را دارید، باید حتما مراقبت های بعد از برداشتن خال با سوزاندن را رعایت کنید. به‌این‌ترتیب کمتر دچار عوارض سوزاندن خال خواهید شد. بااین‌حال در بخش‌های بعدی این مقاله به بررسی برداشتن خال با لیزر می‌پردازیم که عوارض چندانی ندارد.

برداشتن خال با روش‌های خانگی؛ اشتباه محض افراد بی‌فکر!

برای از بین بردن و برداشتن خال، راه‌ها و روش‌های خانگی و درمانی متعددی وجود دارد. عده‌ای تمایل دارند این مشکل پوستی را بدون مراجعه به پزشک و از طریق روش‌های خانگی حل کنند؛ اما این یک اشتباه بزرگ است و باعث بروز عوارض برداشتن خال صورت می‌شود. در اغلب موارد روش‌های خانگی باعث تشدید خال شده و عفونت را پخش می‌کنند. اگر مراقبت های بعد از برداشتن خال با روش سوزاندن را هم رعایت نکنید، این مشکل حادتر خواهد شد. حقیقت این است که همه خال‌ها، باید توسط پزشک بررسی و زیر نظر ایشان درمان و برداشته شوند.

حتی اگر قصد سوزاندن خال با دستگاه را ندارید، اما متوجه تغییراتی مثل احساس خارش، تغییر رنگ و التهاب در آن شدید، باید به سرعت به یک پزشک متخصص مراجعه کنید. در کنار زیبایی پوست و برداشتن خال با لیزر، می‌توانید برای جوانسازی دوباره آن هم اقدام کنید.

یکی از بهترین روش‌ها برای جوانسازی دوباره پوست، دستگاه میکرودرم SunDerm است. این دستگاه توسط متخصصین ایرانی  و در شرکت آفا طراحی و تولید شده است. دستگاه میکرودرم SUNDERM3 طراوت و زیبایی را به پوست شما برمی‌گرداند. در ادامه قصد داریم به معرفی و مقایسه روش‌های سوزاندن خال صورت با روش‌های قدیمی و لیزر بپردازیم، پس با ما همراه شوید.

سوزاندن خال در منزل

سوزاندن خال با دستگاه؛ قدیمی‌ترین روش برداشتن خال

برداشتن خال از طریق سوزاندن، یکی از قدیمی‌ترین روش‌ها برای درمان این ضایعه پوستی است. این پروسه به وسیله دستگاهی به اسم کوتر انجام شده و با کمک برق، ناحیه موردنظر را گرم کرده و خال را می‌سوزاند. در اغلب موارد خال‌ها در سطح عمیقی از پوست قرار دارند؛ به همین دلیل برداشتن خال با کوتر، می‌تواند چاله یا فرورفتگی‌هایی روی پوست یا حتی لک‌هایی ایجاد کند. پس بهتر است از این روش قدیمی و تا حدی تهاجمی، برای برداشتن خال‌های سطحی و ریز استفاده شود. سوزاندن خال با هویه هم اشتباه محضی است که بعضی از افراد بی‌اطلاع آن را انجام می‌دهند. با این کار حتی درصورت رعایت مراقبت های بعد از برداشتن خال با سوزاندن باز هم آسیب‌های جبران‌ناپذیری به پوست خود وارد خواهید کرد.

بعد از درمان ضایعات پوستی و جوانسازی، نوبت به استفاده از دستگاه‌های لاغری غیر تهاجمی می‌رسد. شما با کمک این دستگاه‌ها، چندین سایز کم کرده و به هیکل رویایی خود می‌رسید. یکی از معروف‌ترین ابزار‌ها برای لاغری غیر تهاجمی، دستگاه کویتیشن است که از امواج اولتراسوند با شدت بالا و فرکانس 25KHz تا 40KHz برای لاغری استفاده می‌کند.

سوزاندن خال با دستگاه

برداشتن خال با لیزر؛ بی‌خطرترین روش سوزاندن خال

از زمان پیدایش لیزر تا به حال، از این فناوری برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی استفاده شده است. لیزر یک راه عالی برای افرادی است که دوست ندارند برای درمان مشکلات و ضایعات پوستی، زیر تیغ جراحی بروند. جراحی جدا از هزینه‌های بسیار بالایی که دارد، ممکن است باعث ایجاد زخم و اسکار روی پوست شود. برای سوزاندن خال با لیزر در ناحیه مورد نظر، از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود. سپس پرتو‌های لیزر به سوی سلول‌ها و رنگ‌دانه‌های تشکیل‌دهنده خال فرستاده می‌شوند. با جذب این اشعه‌ها توسط سلول‌ها، بافت خال نیز به سرعت تخریب شده و برداشته خواهد شد.

عوارض برداشتن خال با لیزر بسیار ناچیز و در حد صفر است. بعد از برداشتن خال با لیزر، دیگر خبری از لک و چاله پوستی در جای خال نخواهد بود؛ همچنین با وجود خاصیت استریلیزاسیون همراه لیزر، احتمال عفونت بسیار پایین است. با جذب شدن پرتو‌های لیزر به خال، بافت آن تخریب شده و در نهایت خال می‌سوزد؛ این در حالی است که بافت پوست مجاور خال، هیچ صدمه‌ و آسیبی نمی‌بیند. بااین‌حال انجام مراقبت های بعد از برداشتن خال با لیزر ضروری است و باید به دستورالعمل‌های پزشک توجه کنید.

مدت زمان لازم برای سوزاندن خال با لیزر، کمتر از 15 دقیقه خواهد بود. به‌طورمعمول برداشتن خال با لیزر هم در دو یا سه جلسه انجام خواهد شد. روش لیزر برای برداشتن خال‌های ریز و سطحی مناسب است تا احتمال افتادن چال و لک، روی پوست کاهش یابد؛ اما نکته‌ای که لیزر را از سایر روش‌های درمانی متمایز می‌کند، این است که می‌توان آن را برای خال‌های ناحیه اطراف چشم و پلک نیز به کار برد. بعد از برداشتن خال‌های اطراف چشم، می‌توانید از عمل بلفاروپلاستی برای برگرداندن جوانی و زیبایی به چشم‌ها استفاده کنید. عمل بلفاروپلاستی روی پلک بالایی و پایینی انجام شده و پوست نواحی چشم را لیفت و چین و چروک را برطرف می‌کند.

مراقبت های بعد از برداشتن خال با سوزاندن

سوزاندن خال با دستگاه رادیو فرکانس یا RF؛ مدرن‌ترین روش در دنیای پزشکی

استفاده از امواج رادیوفرکانسی (RF)، یکی دیگر از روش‌های مدرن برای درمان و برداشتن خال‌های سطحی و قهوه‌ای است. دستگاه RF با استفاده از فرستادن امواج رادیوفرکانسی، به داخل پوست باعث تغییر شکل ضایعه‌های پوستی و برداشتن آن‌ها می‌شود. در این روش جراحی همزمان با برداشتن بافت، محل برش هم بسته خواهد شد.

بسیاری از بیماران، برداشتن خال با لیزر و RF را با یکدیگر اشتباه گرفته و این دو روش را یکسان می‌دانند. در حالیکه روش RF از یک متد متفاوت و بسیار جدید، برای برداشتن خال استفاده کرده و مزایای بیشتری هم برای بیمار دارد. در این روش حتی کوچک‌ترین عوارض برداشتن خال با لیزر ناشی از بی‌تجربگی اپراتور را هم تجربه نخواهید کرد. به‌طور مثال، امواج رادیوفرکانسی، برای هر نوع پوستی با هر رنگی به کار می‌روند و نیازی هم به دوره‌های نقاهت طولانی ندارند. برداشتن خال با دستگاه RF هم، با بی‌حسی انجام شده و بیمار در طی جلسه هیچ دردی حس نخواهد کرد.

البته از امواج rf برای جوانسازی هم استفاده می‌شود. یکی از بهترین دستگاه‌های ساخته‌شده برای زیبایی و جوانسازی پوست که از امواج رادیوفرکانس با تکنولوژی فرکشنال میکرونیدلینگ استفاده می‌کند، دستگاه اسكارلت است. در این پروسه زیبایی و جوانی دوباره پوست، با استفاده از 25 عدد نیدل و امواج رادیوفرکانس انجام می‌شود.

برداشتن خال با سوزاندن، لیزر یا RF؟ کدام برای من بهتر است؟

در این مقاله در مورد روش‌های برداشتن خال با سوزاندن، لیزر و RF صحبت کردیم تا اطلاعاتی کلی در مورد این روش‌ها به دست آورید. اگر شما هم با این ضایعات پوستی دسته‌وپنجه نرم می‌کنید و به فکر درمان آن‌ها هستید، ابتدا با یک پزشک مشورت کنید. متاسفانه بسیاری از بیماران، برای درمان خال و ضایعات پوستی از روش‌های خانگی و قدیمی استفاده می‌کنند. غافل از اینکه روش‌های خانگی چندان موثر نبوده و باعث پخش شدن عفونت در بدن می‌شود.

پس باید قبل از هر اقدامی، به یک کلینیک زیبایی معتبر مراجعه کنید و از یک پزشک مشورت بگیرید. یک کلینیک معتبر باید، از پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها برای درمان پوست استفاده کند. اغلب این کلینیک‌ها برای تهیه جدید‌ترین دستگاه‌ها، به شرکت تجهیزات پزشکی پوست و زیبایی آفا مراجعه می‌کنند. پزشکان، و دارندگان کلینیک‌های تخصصی و زیبایی می‌توانند برای تهیه دستگاه‌های آفا با شماره تلفن 02188107070 تماس بگیرند و از مشاوره کارشناسان متخصص این مجموعه بهره ببرند.

شماره تماس مجموعه

با ما در ارتباط باشید واحد پشتیبانی آفا آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران گرامی است.

نظرات کاربران

نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “معرفی انواع روش‌های برداشتن خال با سوزاندن، لیزر و RF”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *