درمان قارچ ناخن؛ ۸ راهکار درمانی فوق العاده و اثر بخش

دسته بندی ها : مقالات

تقریبا ده درصد از بزرگسالان به عفونت قارچ ناخن مبتلا می‌شوند؛ عفونت قارچی باعث تغییر رنگ، ضخیم شدن، شکنندگی و حتی دردناک شدن ناخن پا را به‌دنبال دارد. در مواردی راه رفتن را برای فرد به‌دنبال درد این عارضه مشکل می‌شود. عفونت قارچی ناخن معمولاً توسط قارچ‌هایی به نام درماتوفیت به وجود می‌آید که پوست زیر ناخن را آلوده می‌کند. بسیاری از افراد به دلیل درد و ظاهر نازیبای این عارضه از روش‌های مختلفی برای درمان قارچ ناخن کمک می‌گیرند. با اختصاص دادن چند دقیقه از وقتتان به مطالعه این مقاله با انواع روش‌های لیزری، دارویی و سنتی برای درمان قارچ ناخن پا و دست آشنا خواهید شد.

بررسی ۸ روش درمان قارچ ناخن در بلاگ آفا

۱. لیزر کیوسوییچ؛ روشی مدرن و تضمینی برای درمان قارچ ناخن

لیزر کیوسوییچ از روش‌های مدرن و تضمینی برای درمان قارچ ناخن به شمار می‌رود؛ با استفاده از این فناوری دیگر نیازی به نگرانی درمورد ماندگاری قارچ‌های پوستی و ناخن نخواهید داشت. این دستگاه لیزری علاوه‌بر از بین بردن لکه‌های پوستی و جوانسازی پوست، باعث از بین بردن عفونت‌های قارچی ناخن نیز می‌شوند.

دستگاه لیزر کیوسوییچ عوارضی به‌همراه ندارد و فقط در چند جلسه درمانی کوتاه امکان رفع کامل عارضه پوستی را فراهم می‌کند. البته استفاده از دستگاه کیوسوییچ باید زیر نظر متخصص و در مراکز درمانی و زیبایی معتبر استفاده شود. متخصص باتوجه‌به شرح حال بیمار و عمق عارضه به تجویز تعداد جلسات درمانی مشغول می‌شود. تعداد جلسات درمانی و طول دوره عامل تعیین‌کننده هزینه لیزر کیوسوئیچ برای درمان قارچ ناخن شست پا است.

لیزر کیوسوییچ؛ روشی برای درمان قارچ ناخن شست پا

۲. استفاده از لیزر الکساندرایت؛ لیزر درمانی برای رفع قارچ‌های ناخن

اگرچه الکساندریت به‌عنوان دستگاهی برای رفع موهای زائد شناخته می‌شود؛ بااین‌حال این دستگاه تاثیر بسیاری بر رفع قارچ‌های ناخن نیز می‌گذارد. تنوع و تعدد اندیکاسیون‌های دستگاه الکساندریت منجر به کاربرد موثر فناوری اندیگ و الکساندریت در درمان ضایعه‌های پوستی شده است؛ بنابراین استفاده از دستگاه لیزر الکساندریت یکی از بهترین شیو‌های درمانی مدرن برای رفع قارچ، زگیل و زایده‌ پوستی به شمار می‌رود.

الکس اکسنتو اندیک یکی از انواع دستگاه لیزر الکساندرایت است که به‌طور ویژه‌تری در درمان قارچ‌های پوستی استفاده می‌شود. فناوری این دستگاه با نفوذ به عمق تیره‌ترین پوست‌ها به حذف قارچ‌های پوستی منجر می‌شود. دوره نقاهت کوتاه، اثرگذاری و ماندگاری بالا از مزیت‌های استفاده از دستگاه الکساندریت به شمار می‌رود.

لیزر درمانی؛ راهکاری سریع برای از بین بردن قارچ ناخن پا

۳. لیزر اندیاگ؛ یکی از فناوری‌های برتر برای درمان‌های پوستی

دستگاه اندیاگ در دسته لیزرهای جامد قرار می‌گیرد که امکان نفوذ به بافت‌های عمیق پوستی و تخریب سلول‌های آسیب‌دیده را فراهم می‌کند. طول موج ساطع شده از این دستگاه به مادون قرمز نزدیک است؛ بنابراین با سطح کنترل‌شده‌ای از قدرت تخریب به بافت‌های پوستی نفوذ می‌کند. برای کاهش درد حاصل از این دستگاه از انواع پمادهای ضددرد استفاده کنید. معمولا استفاده از پمادهای ضددرد چند ساعت قبل از شروع جلسه درمانی توصیه می‌شود.

این دستگاه برای همه تایپ‌های پوستی کاربرد دارد و حتی بر تیره‌ترین پوست‌ها نیز آثاردرمانی چشمگیری را برای درمان قارچ ناخن پا ایجاد می‌کند. قبل از جلسه درمانی عارضه‌های ناخن توسط لیزر ان دیاگ با متخصص مشورت کنید.

۴. از دستگاه اکسل‌ وی برای درمان قارچ استفاده کنید

لیزر اکسل وی یکی از روش‌های درمانی موثر برای ضایعات عروقی و پوستی به شمار می‌رود. این دستگاه برای درمان ضایعات سطحی پوست با استفاده از طول موج‌های ۵۳۲ نانومتر محسوب می‌شود. بااین‌حال استفاده از هندپیس‌هایی با طول موج بالای ۱۰۰ برای درمان ضایعات عمیق‌تر کاربرد بیشتری دارند. همچنین از هندپیس جنسیس در دستگاه لیزر اکسل وی به‌طور ویژه برای درمان بیماری‌های قارچی استفاده می‌شود. این هندپیس تاثیر فوق‌العاده‌ای بر درمان قارچ ناخن دست و پا خواهد داشت.

۵. استفاده از روغن‌های گیاهی؛ یکی از روش‌های درمان قارچ ناخن

درمان‌های گیاهی همیشه جایگاه ویژه‌ای برای رفع زایده‌های پوستی به خود اختصاص می‌دهند. روغن‌های گیاهی مثل عصاره نارگیل برای کاهش علائم قارچ و التیام آن کاربرد دارند؛ بااین‌حال نباید انتظار درمان کامل را از روش‌های سنتی داشته باشیم. همچنین طول درمان قارچ ناخن با روغن‌های گیاهی تا چند ماه نیز به‌‌طول می‌انجامد.

در‌صورت تمایل به استفاده از روغن‌هایی مثل نارگیل، آویشن، دارچین، میخک، مانوکا و لیمو حتما موضع درمانی را به‌خوبی بشویید و خشک کنید. سپس مقدار کمی از روغن را روی محل مورد نظر بریزید و به‌آرامی ماساژ دهید. پیشنهاد می‌کنیم که برای درمان قارچ‌های پوستی از شدت کم تا شدید از روش‌های سریع‌تر و موثرتری مثل راهکارهای دارویی و لیزر درمانی استفاده کنید.

۶. استفاده از پماد؛ راهکاری برای درمان موضعی عارضه‌های پوستی

استفاده از داروهای ضدقارچ یکی از روش‌های درمانی برای از بین بردن ضایعات پوستی هستند؛ بااین‌حال نباید از هیچ داروی شیمیایی بدون تجویز پزشک استفاده کنید. افراد در صورت ابتلا به عارضه پوستی خارجی به پزشک مراجعه می‌کنند. درمانگر باتوجه‌به شرح حال بیمار و شدت عارضه داروهایی مثل پماد ضدقارچ تجویز خواهد کرد. نحوه استفاده، دوز پماد و طول درمان توسط پزشک و با در نظر گرفتن شدت و نوع قارچ پوستی تعیین می‌شود.

استفاده از پماد ضدقارچ؛ راهکاری برای درمان این عارضه پوستی

۷. رعایت بهداشت فردی؛ اصلی ضروری برای جلوگیری از تشدید بیماری

رعایت بهداشت فردی برای انجام مراقبت‌های قبل و بعد از ابتلا به قارچ کاربرد دارد. در ادامه چند مورد از نکات مهم در طول دوره نقاهت و قبل از ابتلا را توضیح می‌دهیم:

  • دست‌های خود را مرتب و به‌ویژه بعد از لمس حیوانات، سطوح آلوده و انسان‌های دیگر بشویید.
  • حتما در حمام و استخر های عمومی از دمپایی شخصی استفاده کنید.
  • تمیز کردن تجهیزات باشگاه را بعد از تمرین فراموش نکنید.
  • حوله، لباس و سایر وسایل شخصی دیگران را استفاده نکنید.
  • کفش‌های خود را در بازه‌های زمانی کوتاه بشویید و هر روز جورابتان را عوض کنید.
  • لباس نخی بپوشید تا تنفس پوستی بهتری در صورت تعریق داشته باشید.
  • بعد از حمام پوستتان را کاملا خشک کنید.

این موارد را در همه فصل‌های سال و به‌ویژه تابستان به دلیل افزایش دما و تعریق بالا رعایت کنید. در نظر داشتن نکات بهداشت فردی تا حد بالایی از ابتلا به بیماری های قارچی ناخن و پوست جلوگیری می‌کند.

۸. مصرف قرص ضدقارچ؛ یکی از روش‌های درمان قارچ ناخن دست و پا

یک روش رایج برای درمان بیماری‌های قارچی مصرف قرص‌های ضدقارچ است. به‌طورکلی روش‌های دارویی فقط باید با تجویز پزشک انجام شود و از مصرف خودسرانه هرگونه دارو برای درمان قارچ دست و پا بپرهیزید. افراد در صورت مشاهده زائده‌های پوستی به پزشک برای تشخیص نوع بیماری مراجعه می‌کنند تا براساس شرح حال بیمار روش‌های درمانی مناسب تجویز شود.

مصرف قرص ضد قارچ؛ یکی از روش‌های درمانی ناخن با تجویز پزشک

دستگاه‌های درمانی آفا؛ ابزارهایی کاربردی برای رفع قارچ ناخن

در این مقاله به بررسی روش‌های درمان قارچ ناخن با استفاده از لیزر درمانی، مصرف دارو، پمادهای موضعی و روغن‌های گیاهی پرداختیم. قارچ‌های پوستی بر اثر رعایت نکردن بهداشت فردی و ایجاد بستری مناسب برای رشد باکتری به شمار می‌رود. ازاین‌رو بروز این عارضه به‌دنبال موارد کوچکی مثل آلودگی دست ایجاد می‌شود. ازاین‌رو بهترین شیوه برای پیشگیری از این عارضه شستن مداوم لباس، دست و استفاده نکردن از وسایل شخصی دیگران به شمار می‌رود.

در این مطلب با معرفی دستگاه لیزر الکساندریت، اکسل وی، اندیاگ و کیوسوییچ به معرفی برترین فناوری‌های درمان قارچ ناخن پا و دست پرداختیم. این روش‌ها در دوره درمانی کوتاه باعث از بین رفتن علائم زایده‌های پوستی می‌شوند؛ بنابراین استقبال افراد برای دریافت بهترین نتیجه درمانی از این دستگاه‌ها افزایش یافته است. در صورت داشتن سوالی  درمورد قارچ ناخن دست و درمان آن در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

شماره تماس مجموعه

با ما در ارتباط باشید واحد پشتیبانی آفا آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران گرامی است.

نظرات کاربران

نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “درمان قارچ ناخن؛ ۸ راهکار درمانی فوق العاده و اثر بخش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *