آیا میدانستید یک فرد تا بزرگسالی ممکن است حداکثر 40 عدد خال روی بدن خود داشته باشد؟ بسیاری از افراد تمایل شدیدی به برداشتن به روشهای مختلف دارند. انتخاب روش برداشتن خال به عواملی مانند محل ایجاد خال، نوع و اندازه خال بستگی دارد. یکی از روشهای نوین برای این کار، برداشتن خال با پلاسما است. در این مقاله ما نحوه برداشتن خال با دستگاه پلاسما را شرح داده و مزایای استفاده از این روش را ذکر کردهایم. علاوهبر این با مطالعه این مقاله اطلاعات دقیقی نیز در مورد مراقبت بعد از برداشتن خال با پلاسما کسب خواهید کرد.
نحوه انجام برداشتن خال با دستگاه پلاسما
روش پلاسما یکی از جدیدترین روشها برای از بین بردن خالها و زگیلهای پوستی است. علاوهبر این، دستگاه پلاسما جت بهترین دستگاه جوانسازی پوست نیز بهشمار میرود. برای برداشتن خال با دستگاه پلاسما ابتدا بهتر است با پزشک متخصص پوست مشورت کنید. با بهرهگیری از پلاسماتراپی برای برداشتن خال دیگر خبری از عملهای جراحی و بیهوشی نیست. در این روش، قوسهای الکتریکی توسط دستگاه پلاسما جت روی پوست ایجاد میشوند. این قوسهای الکتریکی بهراحتی انواع خالها را از روی پوست برمیدارند.
با برداشتن خال با پلاسما ناحیه موردنظر تبخیر شده و لایههای جدیدی در سطح پوست ایجاد میشود. در واقع دستگاه پلاسما حرارتهایی در سطح پوست ایجاد میکند که این حرارتها باعث ایجاد کلاژن می شوند. با افزایش کلاژن، سلولهای جدیدی در پوست ایجاد خواهند شد. توجه داشته باشید که تخلیه خال توسط دستگاه پلاسما نیاز به تخصص و مهارت بسیاری دارد؛ بنابراین برای برداشتن خال با پلاسما جت حتما به کلینیک زیبایی معتبر و مطمئنی مراجعه کنید.
تعداد جلسات موردنیاز برای برداشتن خال با پلاسما جت
تعداد جلسات پلاسما تراپی برای برداشتن خال ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. زمان هر جلسه و تعداد جلسات برداشتن خال با پلاسما باتوجهبه ویژگیهای فردی، واکنشهای فیزیولوژی نسبت به درمان و سطح کیفی دستگاه مرکز زیبایی متفاوت است. بهطورکلی جلسات درمانی پلاسما جت برای برداشتن خال کوتاه بوده و به تعداد جلسات کمی نیاز دارد.
گاهی افراد با انجام یک جلسه پلاسماتراپی نتیجه رضایتبخشی را دریافت کرده و نیازی به تکرار جلسه نخواهند داشت. گاهی نیز به دلیل نوع خال و گوشتی بودن آن، پزشک برای دریافت نتیجه بهتر تعداد جلسات را افزایش میدهد. دراینصورت ممکن است برای برداشتن خال با پلاسما جت نیاز به دو یا سه جلسه درمانی باشد.
مزایای استفاده از دستگاه پلاسما برای برداشتن خال
استفاده از دستگاه پلاسما برای برداشتن خال یکی از متدهای غیرتهاجمی محسوب میشود. یکی از بهترین روشهایی که امروزه بیشترین کاربرد را برای برداشتن خال در سراسر جهان دارد، استفاده از دستگاه پلاسما جت است. البته دستگاه پلاسما انواع مختلفی دارد که یکی دیگر از پرکاربردترین آن دستگاه پلاسما فرکشنال است، این دستگاه برای برداشتن خال مورداستفاده قرار نمیگیرد و اغلب کاربردهای جوانسازی برای پوست دارد. برداشتن خال با پلاسما جت اغلب روش معمولتری است که مزایای گوناگونی دارد؛ این مزایا عبارتاند از:
- بدون ایجاد زخم و عفونت
- بدون ایجاد ضایعه پوستی
- بدون خونریزی و درد
- روشی بسیار سریع و موثر
- بدون استفاده از مواد شیمیایی
- بدون نیاز به محدودیت سنی
- دوران نقاهت کوتاهمدت
یکی دیگر از نکات مهمی که میتوان بهعنوان مزایای برداشتن خال با دستگاه پلاسما به آن اشاره کرد، انجام این روش در کوتاهترین زمان است. معمولا هر جلسه پلاسماتراپی برای تخلیه خال حدوداً ۳۰ دقیقه زمان میبرد؛ اما برای انجام عمل جراحی مدتزمان طولانیتری صرف خواهد شد.
مراقبت بعد از برداشتن خال با پلاسما را جدید بگیرید!
برای انجام هرگونه روشهای زیبایی باید به رعایت نکات بهداشتی اهمیت بسیاری داد. از این رو توصیه میشود به مراقبت های بعد از برداشتن خال با پلاسما نیز توجه ویژهای داشته باشید تا نتیجه رضایتبخشی را از انجام این روش دریافت کنید. مراقبتهایی که معمولا توسط پزشکان برای از بین بردن خال گوشتی یا هر نوع خال دیگر با دستگاه پلاسما توصیه میشود، شامل موارد زیر است.
- برای جلوگیری از ایجاد عفونت، محل خال را بهطورمرتب ضدعفونی کرده و تمیز نگه دارید.
- برای تاثیر بهتر استفاده از دستگاه پلاسما برای برداشتن خال، اجازه دهید تا پوستههایی که روی محل خال ایجاد میشوند بهطورعادی ترمیم شوند.
- از قرار گرفتن در معرض آفتاب تا حد امکان خودداری کرده و از کرم ضدآفتاب برای محل خال استفاده کنید.
- از پانسمان کردن محل درمان خودداری کنید.
- از رفتن به استخر و سونا و حمام با آب داغ بپرهیزید.
- پس از شستوشوی ناحیه درمان، از یک حوله نرم و تمیز برای خشک کردن استفاده کنید.
توجه داشته باشید مراقبت پس از درمان و رعایت نکات لازم بهطوردقیق، تاثیر بسزایی در نتیجه برداشتن خال با پلاسما خواهد داشت.
هزینه برداشتن خال با پلاسما در هر فرد متفاوت است
عوامل متعددی در هزینه برداشتن خال با پلاسما تاثیرگذار هستند. از مهمترین عوامل موثر بر هزینه برداشتن خال با پلاسما جت میتوان به مدل دستگاه، نوع خال، ناحیه تحت درمان و تعداد جلسات موردنیاز برای هر فرد اشاره کرد.
در نظر داشته باشید که برداشتن خال با دستگاه پلاسما همچون كوچك كردن بيني با پلاسما جزو عملهای زیبایی محسوب شده و مشمول بیمه نخواهد شد. فقط درصورتی میتوان هزینه برداشتن خال با دستگاه پلاسما جت را از بیمه دریافت کرد که خال از نوع سرطانی باشد.
برداشتن خال با جدیدترین و پیشرفتهترین دستگاههای پلاسما جت
در این مقاله ما در مورد نحوه برداشتن خال با پلاسما جت صحبت کرده و به مزایای استفاده از این روش نیز پرداختیم. اکنون میدانید که پس از برداشتن خال با دستگاه پلاسما باید چه نکاتی را رعایت کنید. تخلیه خال با دستگاه پلاسما یک روش ایدهآل است که بدون برجای گذاشتن جای زخم و درد اضافه خواهد بود.
نوع دستگاه تاثیر بسزایی بر نتیجه استفاده از دستگاه پلاسما خواهد داشت؛ بنابراین برای انجام این روش حتما به کلینیک زیبایی معتبری مراجعه کنید. کلینیکها و مراکز درمانی میتوانند انواع دستگاههای پلاسما را از مرکز آفتاب فروزان آریا تهیه کنند. آفاطب عرضهکننده دستگاههای بهروز و پیشرفته زیبایی و جوانسازی است. چنانچه شما نیاز بهعنوان پزشک و متخصص زیبایی به کسب اطلاعات دقیق در مورد انواع دستگاههای پلاسما داشتید، با شمارههای درج شده در سایت تماس بگیرید.
نظرات کاربران
نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.