زاویه دار کردن فک با چه روشهایی انجام میشود؟ آیا انجام کارهای زیبایی برای زاویه دار کردن فک با عوارضی همراه است؟ این سوالی است که در ذهن متقاضیان انجام کارهای زیبایی فک و صورت شکل میگیرد. پاسخ این است که در سالهای گذشته روشهای متعددی مثل دستگاه اگنس و هایفوتراپی برای انجام امور زیبایی مربوط به زاویه دار کردن صورت وارد بازار شدهاند. نداشتن عوارض از اصلیترین ویژگیها و مزایای هر یک از این راهکارها به شمار میروند. برای آشنایی بیشتر با ۷ روش زاویه دار کردن فک و صورت مطالعه این مطلب مفید و کاربردی را در کمتر از ۴ دقیقه از دست ندهید.
۱. دستگاه هایفو؛ ابزاری برای زاویه دار کردن فک
تکنولوژی هایفو یکی از جدیدترین روشها برای انجام کارهای زیبایی ازجمله سات زاویه فک به شمار میرود. در روش استفاده از دستگاه هایفوتراپی، امواج فراصوت با شوک وارد کردن به سلولهای چربی باعث از بین رفتن آنها میشوند. همچنین با نفوذ به لایههای عمیق پوستی سلولها را وادار به کلاژنسازی و اصلاح بافت صورت میکنند. این عملکرد دستگاه هایفو سفت شدن پوست و لیفتینگ صورت را بهدنبال دارد.
جوانسازی پوست با هایفو بدون هیچگونه خونریزی و فقط با استفاده از امواج فراصوت انجام میشود. لیفت گونه، پلک و ابرو با استفاده از هایفو بدون خونریزی انجام میشود. بهطورکلی استفاده از هایفو برای اصلاح ایرادهای صورت و زاویه سازی فک کاربرد دارد. دوره نقاهت استفاده از این تکنولوژی بسیار کوتاه و بین 1 تا 3 روز است.
۲. لیزر زئو؛ روشی برای ایجاد زاویه فک
استفاده از لیزر زئو برای زاویه دار کردن فک روش کاملاً غیرتهاجمی است که با استفاده از یک منبع نوری مادون قرمز خاص انجام میشود. در این روش اشعه مادون قرمز به عمق ناحیه درم نفوذ میکند و دمای این ناحیه را افزایش میدهد. لیزر زئو عمق 1 تا 3 میلیمتری درم را بدون آسیب رساندن به لایههای بیرونی پوست، گرم میکند.
برای دستیابی به حداکثر نتیجه درمانی با استفاده از لیزر زئو، مدت زمان انتقال انرژی و پایدار ماندن دمای موردنیاز در ناحیه درم بسیار حائز اهمیت است. تحت این اثر خاص، تحریک ساختار کلاژنسازی بهصورت کاملاً امن و موثر انجام میشود.
۳. دستگاه اگنس؛ روشی برای رفع چربی زیر فک
دستگاه اگنس یکی از جدیدترین تکنولوژیها برای زاویهدار کردن فک صورت به شمار میرود. دستگاه اگنس برای پاکسازی، درمان مشکلات و جوانسازی پوست صورت به کار میرود. این دستگاه برای کاهش حجم غبغب و اصلاح زاویه فک و از بین بردن چربی پلک تحتانی و فوقانی استفاده میشود. همچنین دستگاه اگنس برای درمان پف بالای چشم و حذف چروک دور چشم نیز کاربرد خواهد داشت.
متخصصان زیبایی از این دستگاه برای بهبود زاویه فک و حذف غبغب نیز استفاده میکنند. قبل از شروع کار با اگنس پزشک کرمی برای جلوگیری از احساس درد توسط بیمار روی پوست او میمالد. در مرحله بعد با استفاده از هندپیسهای دوقطبی برای عمل لیفتینگ ابرو و گونه مورد استفاده قرار میگیرد و پوست صورت به سمت بالا کشیده میشود. این موضوع تا حد مطلوبی به زاویه دار کردن فک صورت منجر میشود.
۴. ساکشن صورت؛ یکی از روشهای زاویه دار کردن فک
لیپوساکشن صورت یکی از عملهای رایج زیبایی به شمار میرود که با برداشتن چربیهای اضافه از ناحیه موردنظر صورت برای عمل زاویه سازی فک انجام میشود. در واقع ساکشن صورت، یک عمل کمتهاجمی است. این عمل معمولا در مدت زمان 30 دقیقه تا یک ساعت انجام میشود. در ساکشن پوست صورت فقط چند گرم از بافت چربی گونهها، چانه و گردن برداشته خواهد شد و با همین تغییر اندک صورت شما چند سال جوانتر و جذابتر خواهد شد.
۵. کانتورینگ؛ روشی ساده برای زاویه دار نشان دادن فک
کانتورینگ یکی از سادهترین روشها برای رسیدن به ظاهری است که همیشه به دنبال آن بودهاید. در واقع بسیاری از حقههای کانتورینگ علاوه بر ساختار صورت، ظاهر بینی، لبها، گونهها و ابرو را نیز شکل میدهند. با کرم کانتورینگ بدون نیاز به جراحی عمل اصلاح زاویه فک را انجام خواهید داد.
روش کانتورینگ بدون هیچ عوارضی در مقایسه با روشهای دیگر انجام میشود. برای مثال راههایی مثل ساکشن عوارضی بههمراه خواهد داشت. چراکه ساکشن یکی از روشهای نسبتا تهاجمی برای خارج کردن بافت چربی است؛ ازاینرو برای ساخت زاویه فک استفاده از این روش مناسب نخواهد بود. برای کسب اطلاع بیشتر در مورد این روش مقاله «ساکشن غبغب چیست» را مطالعه کنید.
۶. تزریق ژل؛ روشی ساده برای اصلاح زاویه فک
تزریق فیلر یا ژل پرکننده یکی از روشهای پرطرفدار اصلاح زاویه فک و چانه است. این روش بهطرز شگفتانگیزی عیبهای فک را برطرف میکند. با تزریق فیلر میتوان مشکلاتی همچون افتادگی گونه، پهن بودن چانه و فک و بزرگی غبغب را از بین برد. تزریق فیلر برای زاویهدار کردن صورت فوری است و نیازی به منتظر ماندن برای مشاهده نتایج ندارد. همچنین ماندگاری فیلر بسته به نوع و برند آن بین ۹ ماه تا ۲ سال متغیر خواهد بود.
۷. جراحی؛ روشی با دوره نقاهت نسبتا طولانی برای زاویه دار کردن فک
عمل زاویه سازی فک، ظاهر چانه را تغییر میدهد. به همین دلیل از این روش برای اصلاح عیبهای ظاهری فک یا زاویهدار کردن آن استفاده میشود. در واقع جراحی آخرین گزینه برای زاویه سازی فک به شمار میرود؛ چراکه جراحی دوره نقاهت نسبتا طولانی دارد. ازاینرو پیشنهاد میکنیم روشهای استفاده از دستگاه اگنس و تزریق ژل را جایگزین جراحی کنید.
استفاده از دستگاههای رفع چربی غبغب؛ روشی قطعی برای زاویه دار کردن فک
در این مقاله به بررسی ۷ روش برای زاویه دار کردن فک صورت پرداختیم. هایفوتراپی، استفاده از دستگاه اگنس و ساکشن صورت از کاربردی ترین روشهای از بین بردن چربی زیر فک و زاویهدار کردن این بخش از صورت به شمار میرود. روشهای دیگری نیز مثل کانتور و تزریق ژل نیز برای زاویه دار کردن صورت استفاده میشوند.
هر یک از این روشها مزایای خود را دارند و بعضی از این راهکارها مثل استفاده از دستگاه اگنس برای مدت طولانیتری ماندگاری دارند. ازاینرو با استقبال بیشتری در سالهای گذشته مواجه شده اند. اگر سوالی در مورد زاویه دار کردن فک و صورت دارید، در قسمت نظرات بپرسید تا در سریعترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشیم.
نظرات کاربران
نظرات شما برای آفا ارزشمند است. لطفاً نظرات خود را برای ما بنویسید.